DrequanN
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
kendi kullandığım ürünler hakkında artı ve eksilerini anlatacağım sizinde aklınızda bir fikir oluşmasına yardımcı olursam bir beğeni atar mısınız 
benim fikrim : ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve su içme alışkalığı kazandırdı diyebilirim önceden çok içmiyordum akıtıyormu diye sorarsanız akıtıyor pipeğ çıkarıp kapatmaya döndürseniz bir azda olsa akıtıyor bunu bilerek almanızda fayda var sonradan pişman olmayın
Stanley The Aerolight Transit Mug
bundanda memnunum kapağın temizlenmesi vs aşırı kolay ve akıtma vs yapmıyor
https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=tr
Stanley Quencher Pipetli Termos
Stanley Quencher Pipetli Termos
bu sosyal medyada en popüler olan termoslardan biri renk renk fiyatları değişebiliyor ve popüler olduğundan çakmasıda çok fazla o yüzden güvenilir yerlerden almak içini rahatlatır şüphe vs olmazbenim fikrim : ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve su içme alışkalığı kazandırdı diyebilirim önceden çok içmiyordum akıtıyormu diye sorarsanız akıtıyor pipeğ çıkarıp kapatmaya döndürseniz bir azda olsa akıtıyor bunu bilerek almanızda fayda var sonradan pişman olmayın
Stanley IceFlow
bu ürüne pipetlinin akıtmayanıda denilebilir kapakları değişik ve kulp yok ama bunda akıtma vs yapmıyor ve gayet kullanışlı bir ürün
Stanley Classic 2.3L
bu ürünü piknite uzun yolda kullanmak için birebir iadel saatlerce hatta günlerce sıcak soğuk ve buzlu tutma avantajı çok iyi ben tavsiye ederim
Stanley Classic 1.9L
Bu üründe keza aynı 2.3L deki yorumum bundada geçerli sadece size uygun olan hacmi alabilirsiniz
Stanley The Aerolight Transit Mug
bundanda memnunum kapağın temizlenmesi vs aşırı kolay ve akıtma vs yapmıyor
Stanley Trigger-Action
bu klasik zaten stanley denince akla ilk bu gelir neredeyse bundan menunum ama şu sorunları var kapaktaki düğmeden sızıntı yapabiliyor ve basınçtan patlama oluyları olabiliyor hiç başıma gelmedi ama ama yurt dışında 30 civari kişi zarar görmüş stanleyde zaten kapak değişimi yapıyor ücretsiz bir şekilde onun linkine bıraktım eğer sizde varsa yada almayı düşünürseniz başvuru yapabilirisinizhttps://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=tr