Rehber Stanley Termos Seçmek İçin Rehber

DrequanN

80+
Reaksiyon skoru
89
kendi kullandığım ürünler hakkında artı ve eksilerini anlatacağım sizinde aklınızda bir fikir oluşmasına yardımcı olursam bir beğeni atar mısınız :)

613Pl7hZ-tL._AC_SX679_.jpg

Stanley Quencher Pipetli Termos

Stanley Quencher Pipetli Termos

bu sosyal medyada en popüler olan termoslardan biri renk renk fiyatları değişebiliyor ve popüler olduğundan çakmasıda çok fazla o yüzden güvenilir yerlerden almak içini rahatlatır şüphe vs olmaz
benim fikrim : ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve su içme alışkalığı kazandırdı diyebilirim önceden çok içmiyordum akıtıyormu diye sorarsanız akıtıyor pipeğ çıkarıp kapatmaya döndürseniz bir azda olsa akıtıyor bunu bilerek almanızda fayda var sonradan pişman olmayın

61CQ-gTy-rL._AC_SX679_.jpg

Stanley IceFlow

bu ürüne pipetlinin akıtmayanıda denilebilir kapakları değişik ve kulp yok ama bunda akıtma vs yapmıyor ve gayet kullanışlı bir ürün

61RH6omRquL._AC_SX679_.jpg

Stanley Classic 2.3L

bu ürünü piknite uzun yolda kullanmak için birebir iadel saatlerce hatta günlerce sıcak soğuk ve buzlu tutma avantajı çok iyi ben tavsiye ederim

51pdOIxZfBL._AC_SX679_.jpg

Stanley Classic 1.9L

Bu üründe keza aynı 2.3L deki yorumum bundada geçerli sadece size uygun olan hacmi alabilirsiniz

format:webp

Stanley The Aerolight Transit Mug
bundanda memnunum kapağın temizlenmesi vs aşırı kolay ve akıtma vs yapmıyor
Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak 0.35 LT

Stanley Trigger-Action

bu klasik zaten stanley denince akla ilk bu gelir neredeyse bundan menunum ama şu sorunları var kapaktaki düğmeden sızıntı yapabiliyor ve basınçtan patlama oluyları olabiliyor hiç başıma gelmedi ama ama yurt dışında 30 civari kişi zarar görmüş stanleyde zaten kapak değişimi yapıyor ücretsiz bir şekilde onun linkine bıraktım eğer sizde varsa yada almayı düşünürseniz başvuru yapabilirisiniz
https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=tr

Geri