Bölüm 1 daha sonra çekilmedi mi ? bildiğim kadarıyla ilk film bölüm 4'ten başlıyor değil mi ?Anakin'in küçüklüğünden başlamak istiyorsan bölüm 1'den başla. Şahsen ben bölüm 4'den başlamıştım ama bölüm 1'den başlamak daha iyi.
Nasıl istersen öyle başla, pek fark olmuyor. Eğer Anakin'in, Darth Vader'a dönüşünü önceden görmek istiyorsan bölüm 1'den başla. Zaten film serisi çok güzel olduğu için tekrar izleyeceksin O zaman diğer türlü izlersin.Bölüm 1 daha sonra çekilmedi mi ? bildiğim kadarıyla ilk film bölüm 4'ten başlıyor değil mi ?
Varda öyle izlersen ne etkisi kalır sende nede seni büyüler.Evet biliyorum internette bir çok bununla ilgili aramalar var ama hepside luke skywalker ile başlıyor anakin'in küçüklüğünden başlayan bir izlenme sırası yok mu ?
atabilirsen çok mutlu olurum kronolojik olarak izlemek istiyorumVarda öyle izlersen ne etkisi kalır sende nede seni büyüler.
@Liberal Kenobi
karışık izleyince daha mutsuz oluyorum be hocamNasıl istersen öyle başla, pek fark olmuyor. Eğer Anakin'in, Darth Vader'a dönüşünü önceden görmek istiyorsan bölüm 1'den başla. Zaten film serisi çok güzel olduğu için tekrar izleyeceksin O zaman diğer türlü izlersin.
4-5-6-1-2-3 böyle izle. Zaten yönetmen bile böyle izleyin diyor.atabilirsen çok mutlu olurum kronolojik olarak izlemek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
karışık izleyince daha mutsuz oluyorum be hocam