Neler Yeni

Star Wars Nasıl İzlenmeli

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
Dün disney+ aldım galiba tüm serileri var star wars'un hiç izlemedim daha önce nasıl izlemeleyim söylerseniz sevinirim.

MehmeTD

80+ Bronze
Hikayeyi tam olarak anlamak istiyorsan oradaki kronolojik sıraya göre diye yer var orayı izle ama bence dizileri hemen izleme sonradan izle önce filmleri bitir.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Ben ilk önce filmlerin çıkış yılına göre izlemiştim ve seriye baya bir soğumuştum. Sonra hikaye sıralamasına göre izledim daha iyi oldu. Filmler evreni iyi yansıtamıyor bence.

ynsmr_cgn

80+
Üstteki arkadaşa katılıyorum dizileri hemen izleme bencede

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstteki arkadaşa katılıyorum dizileri hemen izleme bencede
filmler için sordum filmlerin çıkış sıralamasına göre değil o zaman 1 - 2 -3 diye ilerleyeceğim değil mi ?

ynsmr_cgn

80+
filmler için sordum filmlerin çıkış sıralamasına göre değil o zaman 1 - 2 -3 diye ilerleyeceğim değil mi ?
Hikayesini tam anlamak istersen öyle daha iyi olur. Ama dersinki ben biraz gizem istiyorum o zaman filmlerin çıkış sırasına göre izlemen daha iyi olur. Yine yukarıda bi arkadaş yazmış film çıkışına göre izlediğimde sıkıldım biraz diye. Hak veriyorum o arkadaşa tam olarak anlayamazsın. Benim önerim kronolojik sıraya göre izlemen.

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım sağ olun arkadaşlar ben başlayayım izlemeye artık :D

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
dostum star wars vikipediden bak çıkış tarihinden izlemeye başla ben star warsın tüm filmlerini dizilerini çizgi filmlerini izledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,542
Üyeler
167,678
Son üye
eeosman
Top Bottom