Öyle bir şey yok kimse seni rahatsız etmiyor.Kahve tadı, milim-fiyat ve ortamı bakımından bu iki firma nasıldır?
Kahve Dünyası'nda kahven bittiğinde seni kovuyorlarmış galiba.
KS,DH,ekşi hep böyle yorumlarla dolmuştu. İlla satın alacaksın vs...Öyle bir şey yok kimse seni rahatsız etmiyor.
Hayır öyle birsey yok.KS,DH,ekşi hep böyle yorumlarla dolmuştu. İlla satın alacaksın vs...
Peki kahve tadı, milim-fiyat bakımından karşılaştırması nasıl?
Kahve dünyasındaKS,DH,ekşi hep böyle yorumlarla dolmuştu. İlla satın alacaksın vs...
Peki kahve tadı, milim-fiyat bakımından karşılaştırması nasıl?
Tat ve fiyat olarak?Hayır öyle birsey yok.
Starbucks gibi pc ile çalısan kitap okuyan sosyal bir ortam var.
Cok uzun süre kalmadım tam bilemiyorum ama öyle bir durum gözlemlemedim ben.
İyi değil.Tat ve fiyat olarak?
Karamel makiyato 23, mocha 22 TL diyor internet sitesinde. Bu fiyatlar en düşük olan mı acaba? Hangi boy kaç milim?İyi değil.
Büyük boy en fazla 13-15 arası olması lazım.
Sertliği 10 üzerinden 6 diyebilirim.
Tam olarak bilmiyorum ama göz kararı söyleyim. (Ortalama)Karamel makiyato 23, mocha 22 TL diyor internet sitesinde. Bu fiyatlar en düşük olan mı acaba? Hangi boy kaç milim?
100ML ne usta kulağıma damlatıyom ben onuTam olarak bilmiyorum ama göz kararı söyleyim. (Ortalama)
Kücük 100 ml
Orta 200 ml
Büyük 400 ml
Yaklaşık olarak.100ML ne usta kulağıma damlatıyom ben onu
300ml en küçüğü diye biliyorum hatta daha fazla olabilir 100ml 1 yudum oluyorYaklaşık olarak.
Olabilir. Gene 18 tlden başlıyor fiyatı kesin.300ml en küçüğü diye biliyorum hatta daha fazla olabilir 100ml 1 yudum oluyor![]()
Cebime koyduğum kolonya şişesi bile 150 MLTam olarak bilmiyorum ama göz kararı söyleyim. (Ortalama)
Kücük 100 ml
Orta 200 ml
Büyük 400 ml