Hocam ben birkaç video izledim ancak bana çok karışık geldi. Örnek olarak ekinleri ektik ne yapacağız. Oyunda bir sürü yer var onları nasıl öğreneceğiz. Ben aldım 30 40 dk oynayıp iade ettim. Mesela ekinleri biçtik sattık o para ile ne yapacağız. Oyunda bir sürü kişi ile tanışacağız bunların isteklerini nasıl bileceğiz yada öğreneceğiz. Festival tarihlerinde ne oluyor. Hava durumu ve günlük ruh hali ne işimize yarıyor?Ben zorlanmadım ama oyunu hiç bitirmedim
Hocam oyunu hatırlamıyorum en son 2 yıl önce oynamıştımHocam ben birkaç video izledim ancak bana çok karışık geldi. Örnek olarak ekinleri ektik ne yapacağız. Oyunda bir sürü yer var onları nasıl öğreneceğiz. Ben aldım 30 40 dk oynayıp iade ettim. Mesela ekinleri biçtik sattık o para ile ne yapacağız. Oyunda bir sürü kişi ile tanışacağız bunların isteklerini nasıl bileceğiz yada öğreneceğiz. Festival tarihlerinde ne oluyor. Hava durumu ve günlük ruh hali ne işimize yarıyor?
Bunlar hep soru işareti olarak kaldı bende.
Ben oynuyorum ilk profili 1. Ayin sonunda 2k parayla bitirince bu nasil oyun dedim 2.de 1. Ayi 30kyla bitirdim çok basit la bu oyun dedimStardew Walley oynaması zor mu?
Bir kaç video izledim ancak anlayamadım.
Yani biraz zamanini alir anlamasiBen oynuyorum ilk profili 1. Ayin sonunda 2k parayla bitirince bu nasil oyun dedik 2.de 1. Ayi 30kyla bitirdim çok basit la bu oyun dedim
Knk biraz zaman gecir oyun aciliyor ve harita da cok kompleks bi harit o yuzden oynanis basit ama kafa karistiriciHocam ben birkaç video izledim ancak bana çok karışık geldi. Örnek olarak ekinleri ektik ne yapacağız. Oyunda bir sürü yer var onları nasıl öğreneceğiz. Ben aldım 30 40 dk oynayıp iade ettim. Mesela ekinleri biçtik sattık o para ile ne yapacağız. Oyunda bir sürü kişi ile tanışacağız bunların isteklerini nasıl bileceğiz yada öğreneceğiz. Festival tarihlerinde ne oluyor. Hava durumu ve günlük ruh hali ne işimize yarıyor?
Bunlar hep soru işareti olarak kaldı bende.