Neler Yeni

Stardew Walley oynaması zor mu?

GG121212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet
Bir kaç video izledim ancak anlayamadım.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Ben zorlanmadım ama oyunu hiç bitirmedim

GG121212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zorlanmadım ama oyunu hiç bitirmedim
Hocam ben birkaç video izledim ancak bana çok karışık geldi. Örnek olarak ekinleri ektik ne yapacağız. Oyunda bir sürü yer var onları nasıl öğreneceğiz. Ben aldım 30 40 dk oynayıp iade ettim. Mesela ekinleri biçtik sattık o para ile ne yapacağız. Oyunda bir sürü kişi ile tanışacağız bunların isteklerini nasıl bileceğiz yada öğreneceğiz. Festival tarihlerinde ne oluyor. Hava durumu ve günlük ruh hali ne işimize yarıyor?
Bunlar hep soru işareti olarak kaldı bende.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Hocam ben birkaç video izledim ancak bana çok karışık geldi. Örnek olarak ekinleri ektik ne yapacağız. Oyunda bir sürü yer var onları nasıl öğreneceğiz. Ben aldım 30 40 dk oynayıp iade ettim. Mesela ekinleri biçtik sattık o para ile ne yapacağız. Oyunda bir sürü kişi ile tanışacağız bunların isteklerini nasıl bileceğiz yada öğreneceğiz. Festival tarihlerinde ne oluyor. Hava durumu ve günlük ruh hali ne işimize yarıyor?
Hocam oyunu hatırlamıyorum en son 2 yıl önce oynamıştım

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Furkan Daşcı
Bir kaç video izledim ancak anlayamadım.
Ben oynuyorum ilk profili 1. Ayin sonunda 2k parayla bitirince bu nasil oyun dedim 2.de 1. Ayi 30kyla bitirdim çok basit la bu oyun dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oynuyorum ilk profili 1. Ayin sonunda 2k parayla bitirince bu nasil oyun dedik 2.de 1. Ayi 30kyla bitirdim çok basit la bu oyun dedim
Yani biraz zamanini alir anlamasi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk biraz zaman gecir oyun aciliyor ve harita da cok kompleks bi harit o yuzden oynanis basit ama kafa karistirici

Top Bottom