Kormts
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 743
- İsim
- Yunus
- Bütçe
- 300
Merhaba dostlar hoş durduğunu görünce kasamın içine monitör almaya karar verdim.
Hemen araştırmaya başladım ve Türkçe olarak sadece 1 adet video bulabildim kii oda AliExpress sitesinde ve tahmini teslimat Nisan ayı diyor ve ben okadar beklemek istemiyorum.
Türk sitelerinden araştırmaya başladım ve fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen düzgün birşeyler bulamadım ve sizlerden yardım isteme kararı aldım, bu işi daha önce yapmış kişiler varsa yardımı dokunursa çok teşekkür ediyorum.
Benim bulduklarım:
www.direnc.net
tr-m.banggood.com
tr-m.banggood.com
Hemen araştırmaya başladım ve Türkçe olarak sadece 1 adet video bulabildim kii oda AliExpress sitesinde ve tahmini teslimat Nisan ayı diyor ve ben okadar beklemek istemiyorum.
Türk sitelerinden araştırmaya başladım ve fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen düzgün birşeyler bulamadım ve sizlerden yardım isteme kararı aldım, bu işi daha önce yapmış kişiler varsa yardımı dokunursa çok teşekkür ediyorum.
Benim bulduklarım:
Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi
Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası.

[TRY1,195.17~1307.23] 7 İnç Tam Görünüm LCD IPS Dokunmatik Ekran 1024*600 800*480 HD HDMI Ekran Monitör Rasperry Pi için Modül Kartı from Elektronik eşyalar on banggood.com
7 Inch Full View LCD IPS Touch Screen 1024*600 800*480 HD HDMI Display Monitor for Raspberry Pi

[TRY268.87 20% OFF] 7 İnç TFT LCD Ekran HDMI Bağlantı Noktası Desteği VGA + 2AV + ACC 1920x1080 Çözünürlüğü Rasperry Pi için Modül Kartı from Elektronik eşyalar on banggood.com
7 Inch TFT LCD Screen with HDMI Port Support VGA+2AV+ACC 1920x1080 Resolution for Raspberry Pi