Ben yaklaşık bi 2 seneden az fazladır kullanıyorum ve kesinlikle önermem. Ürünü 1-2 ay önce alıp yorum yapan arkadaşların yorumlarını çok kaale almamak lazım diye düşünüyorum bu konuda çünkü ilk 6 ay hadi en kötü 1 sene bende övüyordum ancak sonrasında işler pek beklenildiği gibi gitmedi.
Mousepade sıvı teması olursa yada logonun bulunduğu kısma soğuk sıcak fark etmez birisi bardak koyarsa geçmiş olsun logo zaten direkt kalkıyor..
Rengi bir süre sonra atıyor, Ne kadar yıkarsanız yıkayın grileşme oluyor ve mousepad ''kirli'' gözüküyor ayrıca mikro hareketlerde de tıkanma söz konusu oluyor. Sensörünüz ortalama yada ortalama altındaysa (Kablolu katar proda çok başım ağrıdı) -tüm bu kirlenme olaylarından sonra- bazen mouse hareketleri algılamıyor buda fps oyunlarında adeta çileden çıkartıyor..
Toz tutma konusunda dünya markası diyebiliriz bu mousepad için. Emsallerine göre felaket bir toz tutma oranına sahip...
Daha anlatsam 2-3-4 madde daha ekleyebilirim buraya
Ancak uzun lafın kısası, 6 ay en kötü senede bir mousepad değiştiririm dersen evet alınabilir memnun eder. Ancak ben alayım 2-3 sene mousepad derdim olmasın dersen üzer.
Bende Klasse veya Wraith'e geçmeyi düşünüyorum. QCK+'ın sadece ''marka'' sattığının kanaatindeyim. Tabi birde bunun ilk çıktığı dönemlerde TR pazarında tek adam gibi mousepad bu olduğu için bu modelin bir geçmişi de var.. onu da hesaba katmak gerek.
Son olarak sen çok hor kullanmışsın vs.vs. gibi yorumlar yapıp Qck'yı övecek arkadaşların olduğunu da biliyorum, çevremde 2-3 arkadaşım daha 1 seneden fazladır bu mousepadi kullanıyorlar, Hepsinde birebir aynı sorun yaşandı sadece benlik bir problem değil.. birkaç sene kullanma gibi bir hayaliniz varsa sınıfta kalır.