Arkadaşlar Steamden oyun aldım ve indiriyodum oyun inerken bir şey farkettim bir iniyor bir duruyor galiba 0 Bytes hatası imiş bunun çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim
cevabınız için teşekkür ederim deneyeceğimModemi kapatın 5 dakika kadar sonra geri açın.
evde bağlı olan tüm aygıtları bağlantısını kesin sorun düzelecektir bir nebze.
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana ^^cevabınız için teşekkür ederim deneyeceğim
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana ^^
şuan da oldu gibi evdeki internetleri açabilirmiyizModemi kapatın 5 dakika kadar sonra geri açın.
evde bağlı olan tüm aygıtları bağlantısını kesin sorun düzelecektir bir nebze.
Tabii açıp deneyin. Muhtemelen sıkıntı çıkmayacaktır.şuan da oldu gibi evdeki internetleri açabilirmiyiz
İlkten olmuş gibiydi ama şimdi yine oluyorTabii açıp deneyin. Muhtemelen sıkıntı çıkmayacaktır
Hız testi yapıp atar mısınız.İlkten olmuş gibiydi ama şimdi yine oluyor
Download: 8.1mbps upload: 4.7mbpsHız testi yapıp atar mısınız.
Download düşük ama yine de indirme yapması lazım. Sadece Steam'da mı oluyor? Google'den bir şey indirirken dener misin.Download: 8.1mbps upload: 4.7mbps
bir daha yaptım download:3.8mbps upload : 2.8 mbps çıktıDownload: 8.1mbps upload: 4.7mbps
Google'den de indiremedim ağ hatası dediDownload düşük ama yine de indirme yapması lazım. Sadece Steam'da mı oluyor? Google'den bir şey indirirken dener misin.
Hocam o zaman bilemiyorum. İnternette sorun var galiba .bir daha yaptım download:3.8mbps upload : 2.8 mbps çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google'den de indiremedim ağ hatası dedi
peki cevaplarınız için teşekkür ederimHocam o zaman bilemiyorum. İnternette sorun var galiba .