hopiye kaydol davet et 2 kişiyi hem kendine hem ona 5 paracık veriyor. toplam 10 olunca marketten steam yaz 10 tl olanı al . ben çok aldım , önce arkadaşımı ve annemi davet edip 10 tl sonra annemden babamı edip 10 tl ve babamdanda dedemi ettim 10 tl toplam 30 tl kazandımBenim steamdan veya normalden 10 TL kazanmam lazım nasıl kazanabilirin
garip süresi dolmuş diyicem ama süresi yok arkadaşını davet edince gelyiorArkadaşlar Hopi uygulamasında Steam gözükmüyor, ben şikayetvar dan falan iletişime geçtim. Adamlar dedi ki sizin hesabınıza tanınmamış bu kampanya.
Evet, aradılar beni. Konuştum falan öyle dediler. 10TL için çokta şey yapmak istemedim.garip süresi dolmuş diyicem ama süresi yok arkadaşını davet edince gelyior
Evet, aradılar beni. Konuştum falan öyle dediler. 10TL için çokta şey yapmak istemedim.
garip süresi dolmuş diyicem ama süresi yok arkadaşını davet edince gelyior
Arkadaşlar Hopi uygulamasında Steam gözükmüyor, ben şikayetvar dan falan iletişime geçtim. Adamlar dedi ki sizin hesabınıza tanınmamış bu kampanya.
hopiye kaydol davet et 2 kişiyi hem kendine hem ona 5 paracık veriyor. toplam 10 olunca marketten steam yaz 10 TL olanı al . ben çok aldım , önce arkadaşımı ve annemi davet edip 10 TL sonra annemden babamı edip 10 TL ve babamdanda dedemi ettim 10 TL toplam 30 TL kazandım
Hopiden toplamda 50 tl kod aldım başka tel no kalmadıHopi adlı uygulamadan kazanabilirsin.