Neler Yeni

Steam 2 saati geçmiş oyunu iade etmek mümkün müdür?

Hamza_x67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza KARAGEL
Merhaba arkadaşlar. Dün Detroit become human aldım steamden 70 liraya. Gece yükledim. Sabah oyunu açtığımda "shader process compilation" yüklemesi vardı. O malesef bi türlü yüklenmedi ve fps sıkıntıları vs. ile de oyunu iade etmeye karar verdim. O yüklekeye çalışırken 5-6 saat geçmiş ve steam iadem kabul edilmedi ben de tekrar iade talebinde bulundum. Eğer bu da kabul edilmezse steamin destek kısmı yardım eder mi ya da nasıl bir şey yapmam lazım?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Emre Efe
üzerinden bir bardak soğuk su içmek lazım sanırım steam bu konularda biraz sert saati esnettiği oluyor da max 2.5-3 saat falan olur sizinki 5-6 saat olmuş yani eğer düzgünce oynasaydınız oyunun %30-40'ını bitirmiş biri olurdunuz yani o yüzden imkansız gibi bir şey

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Malesef yapamazsın ama bazen %1 gibi bir olasılık oluyor şansını dene ama pek sanmıyorum vereceklerini

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Malesef, Steam iade sistemi otomasyon olarak çalışıyor. Oynama saati gibi etkenleri otomatik süzgeçten geçiriyor. Oynama saatiniz en fazla 2-3 saatin üzerinde olunca otomatik reddediliyor.

Top Bottom