gta 6 ön sipariş tr fiyatlandırılmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum. kimse bir oyuna 2500 lira bayılmaz çünküDirekt amerika fiyatlandırması saçma. Burada dolarla alabilmemiz için 2000 dolar ve daha fazla kazanmamız lazım. Oyun üreticilerinin çoğu pek ilgilenmiyor. Yine de tek tük bazı oyunlar güzel seviyelere inecektir bu indirimlerde.
bizi bağlamaz hacıııAlıntıyı görüntüle
Gorsel: Totgame
Bence yanlış düşünüyorsun. Bu oyun çok satacak 70 dolara. TR dil desteği de gelmeyecek. Adamların umurunda değiliz çıkan oyunlara bakarsak.gta 6 ön sipariş tr fiyatlandırılmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum. kimse bir oyuna 2500 lira bayılmaz çünkü
firma o konuda iyimser. tr ye özel fiyat girerler, balkan dlc alınırEts 2 dlc si alırım herhalde
Harbi ya zamanında 3 4 tl falandı almadım, simdi değere binince alası geliyor insanınEts 2 dlc si alırım herhalde
Hangi dlc ler alınabilir sence? 2 3 tane almak istiyorum.firma o konuda iyimser. tr ye özel fiyat girerler, balkan dlc alınır
50₺ ye almamıştım. Gittim 150₺ ye almıştım. (harita dlc) Ama güzel değdi bence. Aldıktan sonra direkt 50saat oynadım. Çok sarıyor.Ets 2 dlc si alırım herhalde
ön sipariş için umudum varBence yanlış düşünüyorsun. Bu oyun çok satacak 70 dolara. TR dil desteği de gelmeyecek. Adamların umurunda değiliz çıkan oyunlara bakarsak.
1- balkanHarbi ya zamanında 3 4 TL falandı almadım, simdi değere binince alası geliyor insanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi dlc ler alınabilir sence? 2 3 tane almak istiyorum.
Steam için artık zor.Umarım bu indirim zamanlarında TL ile oyun alırız.
Nedenini az çok açıkladım üstteki yazıda.Direkt amerika fiyatlandırması saçma. Burada dolarla alabilmemiz için 2000 dolar ve daha fazla kazanmamız lazım. Oyun üreticilerinin çoğu pek ilgilenmiyor. Yine de tek tük bazı oyunlar güzel seviyelere inecektir bu indirimlerde.
Epic tr den gelen parayı görmüştür. Bu şekilde gelmesini isteyecektir. Oyun şirketleri çok çok zorlamazsa bu fiyatlardan belki bir tık üstünden satacaktır.Şimdi durum şundan karışık. Steam menaya gecerken fiyatları şirketlerin elle düzeltmesi gerekiyormuş. Bazı firmalar örnek cyberpunk gibi elle duzelttiler. Ama ea veya rockstar gibi firmalar dokunmadı. Yeni oyun satışa koyarken ise sistem bu bölgede önerilen fiyat by diye gösteriyormuş. Yani mena bölgesine geçmeyen şirketlerin menaya geçip geçmeyeceğini yeni oyun satışa sunduklarında anlayacagiz. Baska türlü zor gözüküyor. Çünkü bu şirketler fiyatı dolara çekmek istese niye epic de veya kendi launcherlarında hala bölgesel fiyatlandırma ile satsinlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam için artık zor.