Neler Yeni

Steam 3 Büyük İndirim Tarihi Belli Oldu!

Bünyamina

80+ Platinum
Direkt amerika fiyatlandırması saçma. Burada dolarla alabilmemiz için 2000 dolar ve daha fazla kazanmamız lazım. Oyun üreticilerinin çoğu pek ilgilenmiyor. Yine de tek tük bazı oyunlar güzel seviyelere inecektir bu indirimlerde.

1721

80+ Bronze
Direkt amerika fiyatlandırması saçma. Burada dolarla alabilmemiz için 2000 dolar ve daha fazla kazanmamız lazım. Oyun üreticilerinin çoğu pek ilgilenmiyor. Yine de tek tük bazı oyunlar güzel seviyelere inecektir bu indirimlerde.
gta 6 ön sipariş tr fiyatlandırılmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum. kimse bir oyuna 2500 lira bayılmaz çünkü

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Ets 2 dlc si alırım herhalde

Bünyamina

80+ Platinum
gta 6 ön sipariş tr fiyatlandırılmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum. kimse bir oyuna 2500 lira bayılmaz çünkü
Bence yanlış düşünüyorsun. Bu oyun çok satacak 70 dolara. TR dil desteği de gelmeyecek. Adamların umurunda değiliz çıkan oyunlara bakarsak.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

1721

80+ Bronze
Bence yanlış düşünüyorsun. Bu oyun çok satacak 70 dolara. TR dil desteği de gelmeyecek. Adamların umurunda değiliz çıkan oyunlara bakarsak.
ön sipariş için umudum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbi ya zamanında 3 4 TL falandı almadım, simdi değere binince alası geliyor insanın 🤣

Hangi dlc ler alınabilir sence? 2 3 tane almak istiyorum.
1- balkan
2- iskandinav
3-road the black sea

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Şimdi durum şundan karışık. Steam menaya gecerken fiyatları şirketlerin elle düzeltmesi gerekiyormuş. Bazı firmalar örnek cyberpunk gibi elle duzelttiler. Ama ea veya rockstar gibi firmalar dokunmadı. Yeni oyun satışa koyarken ise sistem bu bölgede önerilen fiyat by diye gösteriyormuş. Yani mena bölgesine geçmeyen şirketlerin menaya geçip geçmeyeceğini yeni oyun satışa sunduklarında anlayacagiz. Baska türlü zor gözüküyor. Çünkü bu şirketler fiyatı dolara çekmek istese niye epic de veya kendi launcherlarında hala bölgesel fiyatlandırma ile satsinlar.

Umarım bu indirim zamanlarında TL ile oyun alırız.
Steam için artık zor.

WhoCares

80+ Gold
dolar düşmeden ki nah düşer ben şahsen dolar üzerinden oyun almam bu saatten sonra he steam gardaşlarım gelin bak teleye dönuyoruz ki nah döner anca zaman steam e devam :kekw:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Nedenini az çok açıkladım üstteki yazıda.

Bünyamina

80+ Platinum
Şimdi durum şundan karışık. Steam menaya gecerken fiyatları şirketlerin elle düzeltmesi gerekiyormuş. Bazı firmalar örnek cyberpunk gibi elle duzelttiler. Ama ea veya rockstar gibi firmalar dokunmadı. Yeni oyun satışa koyarken ise sistem bu bölgede önerilen fiyat by diye gösteriyormuş. Yani mena bölgesine geçmeyen şirketlerin menaya geçip geçmeyeceğini yeni oyun satışa sunduklarında anlayacagiz. Baska türlü zor gözüküyor. Çünkü bu şirketler fiyatı dolara çekmek istese niye epic de veya kendi launcherlarında hala bölgesel fiyatlandırma ile satsinlar.

Steam için artık zor.
Epic tr den gelen parayı görmüştür. Bu şekilde gelmesini isteyecektir. Oyun şirketleri çok çok zorlamazsa bu fiyatlardan belki bir tık üstünden satacaktır.

Top Bottom