pubgBu tarz oyunlarım var ve hesabımda 300 lira bakiye var ne alabilirim sizce ne önerirsiniz
belki bitirdi sıkıldı yadaBu tarz oyunlarım var ve hesabımda 300 lira bakiye var ne alabilirim sizce ne önerirsiniz
Detroit Become Human , Heavy Rain , Beyond Two Souls , Kingdom Come Deliverance , Mordhau , 60 Seconds , Skyrim Special Edition, Batman Serisi , Inside , L.a Noire , Mafia Trigioly , Dead By Dylight , Half Life Alyx , Cyberpunk 2077 , The Long Dark , Bf 1 Ve 4 , Sea Of Thieves , Rainbow Six Siege , Sekiro , Raft , Monster Hunter World , Bannerlord, Metro Exodus , Yakuza , Vampyr , Asasain Creed'İn İstediğin Bir Oyunu , Ve Son Olarak Chivalry 2 ( EpicGamesTe Mevcut )...Bu tarz oyunlarım var ve hesabımda 300 lira bakiye var ne alabilirim sizce ne önerirsiniz
bakıyorum kanka sağolbelki bitirdi sıkıldı yada
https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561199137009340/#sort=order
benim istek listesi bu bakabilirsin ben genelde aksiyon rpg pixel türünde oyunları severim eski oyunlar da var listede bir göz at
varMetro Serisi
the elder scrolls v skyrim special edition
oynamadiklarima bakicam teşekkürlerDetroit Become Human , Heavy Rain , Beyond Two Souls , Kingdom Come Deliverance , Mordhau , 60 Seconds , Skyrim Special Edition, Batman Serisi , Inside , L.a Noire , Mafia Trigioly , Dead By Dylight , Half Life Alyx , Cyberpunk 2077 , The Long Dark , Bf 1 Ve 4 , Sea Of Thieves , Rainbow Six Siege , Sekiro , Raft , Monster Hunter World , Bannerlord, Metro Exodus , Yakuza , Vampyr , Asasain Creed'İn İstediğin Bir Oyunu , Ve Son Olarak Chivalry 2 ( EpicGamesTe Mevcut )...
Rica Ederim Şimdiden İyi Oyunlar .bakıyorum kanka sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
var
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynamadiklarima bakicam teşekkürler
normalini alsa da olur pek bir fark yok diye biliyorumthe elder scrolls v skyrim special edition