Bemce biraz daha beklet parayı daha mantıklı olurcsde kasa düşürdüm satıp 34 TL alabilirim onu ben 40 a tamamlarım bana maksimum 40 TL oyun önerir misiniz? mount and blade warband var önermenize gerek yok
Bi kaç kasa fln daha satarsımcsde kasa düşürdüm satıp 34 TL alabilirim onu ben 40 a tamamlarım bana maksimum 40 TL oyun önerir misiniz? mount and blade warband var önermenize gerek yok
çok oyunum var zaten büyük oyunlarda var fazlasıyla indie oyun arıyorum sadeceBemce biraz daha beklet parayı daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi kaç kasa fln daha satarsım
varCeleste
konuyu ben açtımChivalry 2 indirim konusu açıldı forumda.
hocam po.... izlerim daha iyiHocam herkese hitap etmez ama Being a Dik sarar
Knk bide bir şey sorucam nasıl kasa satıyorsun detaylı bir şekilde anlatırmısınçok oyunum var zaten büyük oyunlarda var fazlasıyla indie oyun arıyorum sadece
envantere gel csgoyu seç kasaya tıkla eşyayı pazarda sat de satacağın miktarı seç satılır zatenKnk bide bir şey sorucam nasıl kasa satıyorsun detaylı bir şekilde anlatırmısın
Sattıktan sonra bütçe steam hesabınamı geçiyorenvantere gel csgoyu seç kasaya tıkla eşyayı pazarda sat de satacağın miktarı seç satılır zaten
evet cüzdana yatıyor yatar yatmaz kullanırsınSattıktan sonra bütçe steam hesabınamı geçiyor