Terraria, Stardew valleySteam cüzdanında tam 40 TL var, 5 kuruş ekleyemem kartta para yok. Hangi oyunları öneririsiniz?
(ETS 2 var)
Bioshock serisine bakabilirsiniz efsanedir. Normalde Dying light önerecektim zamlanmış .dİkiside var hocam.
Biraz korku ve heyecanın yanı sıra bulmacalarıda seviyorsanız escape the backroomsSteam cüzdanında tam 40 TL var, 5 kuruş ekleyemem kartta para yok. Hangi oyunları öneririsiniz?
(ETS 2 var)
ATS açık ara ETS'den daha iyi yeni aldım mükemmel,daha özenli haritalarSteam cüzdanında tam 40 TL var, 5 kuruş ekleyemem kartta para yok. Hangi oyunları öneririsiniz?
(ETS 2 var)
ASETTO CORSA FLNSteam cüzdanında tam 40 TL var, 5 kuruş ekleyemem kartta para yok. Hangi oyunları öneririsiniz?
(ETS 2 var)
Bu da varASETTO CORSA FLN
Hocam ETS var zaten başka tır oyuna gerek yok diye düşünüyorum ki ETS 4 yılda falan Max 10 saat oynamışımATS açık ara ETS'den daha iyi yeni aldım mükemmel,daha özenli haritalar
Hocam ne zaman biter indirim? Alabailirm kart düşürüp4.75'in daha olsaydı DOOM alabilirdin aslında.
Ben +200 saat sonra geçtim keşke daha önce geçseydim arada ciddi fark var.Bu da var
Hocam ETS var zaten başka tır oyuna gerek yok diye düşünüyorum ki ETS 4 yılda falan Max 10 saat oynamışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne zaman biter indirim? Alabailirm kart düşürüp