Yardım Steam 5 Dolar Kuralı ile İlgili Bir Soru

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
arkadaşıma hediye alıcam ama hesabım onaylı değil 25 tl tutuyo toplam bu oyunları kendimede alıcam yani toplam 50 tl ama onaylı olmadığım için arkadaş ekleyemiyorum hediye de edemiyorum ben 50 tl yi yatırdığımda harcamadan onaylı oluyor de mi olmuyosa nasıl hediye edebilirim

arkadaşıma hediye alıcam ama hesabım onaylı değil 25 TL tutuyo toplam bu oyunları kendimede alıcam yani toplam 50 TL ama onaylı olmadığım için arkadaş ekleyemiyorum hediye de edemiyorum ben 50 TL yi yatırdığımda harcamadan onaylı oluyor de mi olmuyosa nasıl hediye edebilirim
Knk sadece Steam cüzdanına eklemen yetiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Arkadaşınız onaylı ise size arkadaşlık isteği atabiliyor. O şekilde yapabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
arkadaşıma hediye alıcam ama hesabım onaylı değil 25 TL tutuyo toplam bu oyunları kendimede alıcam yani toplam 50 TL ama onaylı olmadığım için arkadaş ekleyemiyorum hediye de edemiyorum ben 50 TL yi yatırdığımda harcamadan onaylı oluyor de mi olmuyosa nasıl hediye edebilirim
50 TL yı cüzdan bakiyene attığın zaman onaylı oluyorsun zaten o zaman da hediye de edebiliyorsun

Harcamanız lazım.
Bu sayede onaylı olur.
5 dolar güncel dolar kuruna göre
36 tl yapıyor.

50 TL yı cüzdan bakiyene attığın zaman onaylı oluyorsun zaten o zaman da hediye de edebiliyorsun
inşallah öyledir ne yapıcağımı şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harcamanız lazım.
Bu sayede onaylı olur.
5 dolar güncel dolar kuruna göre
36 TL yapıyor.
ee nası yapçam aldıktan sonra hediye etme gibibi şansım varmı

Steam cüzdan bakiyenize yatırmanız yeterli olacaktır.

Aynısını sabah yaptığım için sıkıntı yaşamadım güven bana arkadaşla kendimize ets2 ve Witcher 3 goty aldık parayı Steam cüzdanına ekleyince arkadaş ekleyebiliyorsun ve arkadaş ekledikten sonra hem hediye edebiliyor hem kendine alıyon . Kadiks ne demiş bulamadım . Kendim yaptım daha bu sabah

inşallah öyledir ne yapıcağımı şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ee nası yapçam aldıktan sonra hediye etme gibibi şansım varmı
Steam e yatırırsanız sorun olmaz alabilirsiniz.
Benim bahsettiğim sizde 50 tl para var bunu steam e eklemediginiz durumdu.