Neler Yeni

Steam 5 dolar oyun önerisi..? Hesap aktif etme.

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Şuan da güncel hesabım var ancak bazı durumlar da yan hesap lazım olabiliyor.

Zamanın da ets2 almıştım 10 lira şimdi bir şey almam lazım genelde simülasyon oyunları seviyorum ancak böyle eğlenceli değişik oyun öneriniz var mıdır.

İlla 5 dolar olmasına gerek yok 6-7 dolar gibi de olabilir. Fps oyunları önermeyin ama oyun içi fps detayı varsa sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Merhaba arkadaşlar. Şuan da güncel hesabım var ancak bazı durumlar da yan hesap lazım olabiliyor. Örneğin sezon sonları olsun kart veriyorlar. 5-10 kuruş alıyoruz.

Zamanında sadece ets2 almıştım o da 10 lira. 2 tane böyle hesabım var. 4 bilmem ne dolar harca diyor. Şimdi dolarda uçtu 5 dolar 150 lira civarı yapıyor.

Aklıma ya bir arkadaşımın kartı ile ona oyun göndererek 5 dolar olayından kurtulacağım. Ya da kendi asıl hesabıma oyun hediye ederek 5 dolar tamamlicam.
Sizce steam de alabileceğim 150 lira yani 5 dolar civarı bir kaç oyun önerir misiniz. Farklı Farklı oyunlar da olur 2-3 dolar şeklinde genelde "simülasyon oyunlarına ilgim var."

Çoğu oyun zaten var elimde yine de sormak istedim böyle belki benim görmediğim tür oyunlar vardır. "Aklım da Tourist bus simulator vardı o da şuan 18 dolar da." Direksiyon seti olmadan oynanır mı o da muamma.

(İlla simülasyon olmasına gerek yok. 3-5 dolar seviyesinde hadi 6-7 dolar şeklinde oyun öneriniz var mıdır..?)
Lethal company al geç knk zaten popüler tam bu zamanlık oyun

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Merhaba arkadaşlar. Şuan da güncel hesabım var ancak bazı durumlar da yan hesap lazım olabiliyor.

Zamanın da ets2 almıştım 10 lira şimdi bir şey almam lazım genelde simülasyon oyunları seviyorum ancak böyle eğlenceli değişik oyun öneriniz var mıdır.

İlla 5 dolar olmasına gerek yok 6-7 dolar gibi de olabilir. Fps oyunları önermeyin ama oyun içi fps detayı varsa sıkıntı olmaz.
resident evil 2,doom eternal

Top Bottom