Neler Yeni

Steam 50 TL oyun önerisi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bieshala

80+ Bronze
Boş zamanlarda oynamak için 50 TL ye oyun veya oyunlar önerir misiniz?
Dead By Dylight , Fh 4 Ultimate , Kingdom Come Deliverance , Beyond Two Souls , Heavy Rain , The Witcher 3 , Skyrim Special Edition , Rainbow Six Siege , Inside , Thief Simulator , Sea Of Thieves , FarCry 5 , Fall Guys , Raft, Mortal Kombat 11 Ultimate (51) TL , Blazing Sails , Subnautica , Green Hell , Outlast 2 ..

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Shadow Warrior 2 Yanına'da Seen Yada Dishonored + Seen
Beyond two soulsu indirdim oynadım ama hoşuma gitmedi daha çok böyle hızlı oyunlar önerir misiniz? yine hikaye olursa iyi olur tek oynamak için

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyond two soulsu indirdim oynadım ama hoşuma gitmedi daha çok böyle hızlı oyunlar önerir misiniz? yine hikaye olursa iyi olur tek oynamak için
50tl ye ne varsa yazdım aklıma daha bir o kadar daha geldi şimdi ama hepsi hikaye ağırlıklı ve yavaş tempolu oyunlar bu fiyat bandın'Da hızlı başka oyun gelmiyor aklıma aklım'Da olanalrı'da gördüğüm kadarıyla siz oynamışsınız.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
50tl ye ne varsa yazdım aklıma daha bir o kadar daha geldi şimdi ama hepsi hikaye ağırlıklı ve yavaş tempolu oyunlar bu fiyat bandın'Da hızlı başka oyun gelmiyor aklıma aklım'Da olanalrı'da gördüğüm kadarıyla siz oynamışsınız.
for honor alırdım ama oynayacak arkadaşım yok

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Hocam merhaba ilanım var ve itemsatışda da aktif satışa devam etmekteyim forza horizon 4 ultimate edition hesap var online.

Bir de online sınırsız gamepass her ay yenilenen gamepass hesap var.

Çok ucuzdan veririm.

Discord:KıvanÇ#0108
forza 4 ultimate var zaten

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Sea of Theives. Özellikle arkadaşlarınla oynayınca çok sarıyor. Tavsiye ederim. Disney ile de anlaşmaya girdiler yeni güncellemede.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
dealers life aldım 3 gündür 10.8 saat oynayıp bitirdim kalan parayla pubg almayı planlıyorum sizce alayım mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,198
Üyeler
163,966
Son üye
arfyilmaz