xkingfishtrx
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Epictekinde de dahil mi pekidahıl şimdi bakltım
Epictekinde de dahil mi pekidahıl şimdi bakltım
niye ağladın ki aynı oyunu 40 kere çıkaran şunu öldür şuraya git yan görevli oyunlar yapan ubisoft batıyor diyeaynen aynen öyledir![]()
bi kaç ay önce konu açmamış mıydın parfüm önerisi ile alakalı ondan sordum aldın mı diye karıştırdıysam affolane parfümü be anlamadım
umrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni.niye ağladın ki aynı oyunu 40 kere çıkaran şunu öldür şuraya git yan görevli oyunlar yapan ubisoft batıyor diye
ordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım varEpictekinde de dahil mi peki
sanırım sundan bahsedıyorbi kaç ay önce konu açmamış mıydın parfüm önerisi ile alakalı ondan sordum aldın mı diye karıştırdıysam affola
forum.donanimarsivi.com
öhhhhh 2025de hala far crydan zevk alabiliyosan öhhhhhhhh mağaradan yeni uyanmıs olman gerekumrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni.![]()
Epicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mıordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sanırım sundan bahsedıyor
Öneri - Burdan parfüm Alınır mı?
Arkadaşlar site guvenlimi üründe orjinalmidir Alınır mı? bu fiyata başka ne alınır https://www.watsons.com.tr//versace-eros-erkek-parfum-edt-100-ml/p/BP_158647forum.donanimarsivi.com
okuduğunu anlama yetin olmadığından çocuk olduğunu düşünüyorum. şu anda zevk alarak far cry oynuyorum demedim?öhhhhh 2025de hala far crydan zevk alabiliyosan öhhhhhhhh mağaradan yeni uyanmıs olman gerek
epıc de ana oyun ve dlclerı içerir diye bir ibare mevcut yani aynı sekilde alabiliyorsunuzEpicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı
kanka mafia definitive alma prime gamingde ilk oyun bedava 2. oyun çok buglu 3. oyun direk oynamaya değmez ilk oyunu beles oyna gecEpicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı
suan bedavamı hangı platform ıcın verıyorkanka mafia definitive alma prime gamingde ilk oyun bedava 2. oyun çok buglu 3. oyun direk oynamaya değmez ilk oyunu beles oyna gec
gogda veriyorsuan bedavamı hangı platform ıcın verıyor
forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler kankam <3epıc de ana oyun ve dlclerı içerir diye bir ibare mevcut yani aynı sekilde alabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle