Neler Yeni

Steam indiriminde oyun tavsiyesi?

crabman

80+
niye ağladın ki aynı oyunu 40 kere çıkaran şunu öldür şuraya git yan görevli oyunlar yapan ubisoft batıyor diye

umrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni. :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Epictekinde de dahil mi peki
ordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi kaç ay önce konu açmamış mıydın parfüm önerisi ile alakalı ondan sordum aldın mı diye karıştırdıysam affola
sanırım sundan bahsedıyor

umrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni. :D
öhhhhh 2025de hala far crydan zevk alabiliyosan öhhhhhhhh mağaradan yeni uyanmıs olman gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali Veli
ordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım var :)

sanırım sundan bahsedıyor
Epicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı

crabman

80+
öhhhhh 2025de hala far crydan zevk alabiliyosan öhhhhhhhh mağaradan yeni uyanmıs olman gerek
okuduğunu anlama yetin olmadığından çocuk olduğunu düşünüyorum. şu anda zevk alarak far cry oynuyorum demedim?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Epicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı
epıc de ana oyun ve dlclerı içerir diye bir ibare mevcut yani aynı sekilde alabiliyorsunuz

Ekran Görüntüsü (654).png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
suan bedavamı hangı platform ıcın verıyor
gogda veriyor

forumda konusu acılmadı mı ben mi yanlıs hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular