Steam indiriminde oyun tavsiyesi?

niye ağladın ki aynı oyunu 40 kere çıkaran şunu öldür şuraya git yan görevli oyunlar yapan ubisoft batıyor diye

umrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni. :D

Epictekinde de dahil mi peki
ordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi kaç ay önce konu açmamış mıydın parfüm önerisi ile alakalı ondan sordum aldın mı diye karıştırdıysam affola
sanırım sundan bahsedıyor

umrumda mı? ben oyundan zevk alıp almadığıma bakarım. far cry ın hiç bir serisini oynamamış birisi gidip far cry 5 oynarsa sevebilir? aynı şey nfs içinde geçerli. konu zevk olduğunda bilmem ne oyun bu kadar puan diğeri şu kadar puan almış ilgilendirmez beni. :D
öhhhhh 2025de hala far crydan zevk alabiliyosan öhhhhhhhh mağaradan yeni uyanmıs olman gerek

ordan almadım ben steamden baktım az once yalnız söyle bişey var bu sadece bendemi var onuda bilmiyorum 2. ve 3. oynu her ne yaptıysam ilk görevden sonra save hatası verdiği için oynayamadım oda içimde kaldı sırf bu yüzden epicten alıp oynayasım var :)

sanırım sundan bahsedıyor
Epicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı

Epicten alırsan eğer DLC var mı diye bakabilme şansın da var mı
epıc de ana oyun ve dlclerı içerir diye bir ibare mevcut yani aynı sekilde alabiliyorsunuz

Ekran Görüntüsü (654).png

suan bedavamı hangı platform ıcın verıyor
gogda veriyor

forumda konusu acılmadı mı ben mi yanlıs hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,527
Üyeler