At the DownstairsSoru başlıkta öylesine çerez olsun diye oyun alayım dedim.
Portal 2 ve hand simulator var
kardeşim forumda replika ürün önermiyoruz (!)Ne kadar beğenirsin bilmem ancak REPLİCA olabilir. Ben de alacağım.
Tam olarak değil. Steam açıklaması şu şekilde.Ne oyunu Korkumu ?
alayım bari cüzdanda 7,01 tl kalmıştıTam olarak değil. Steam açıklaması şu şekilde.
Replica cep telefonu ve sosyal medya kullanacağınız bir interaktif oyun. Başka birinin cep telefonunu kullanarak onun özel hayatını incelemenin verdiği çılgın deneyim sizi devletin en iyi vatanseveri yapacak.
Yalnız bilginiz olsun oyun indirimde 3TL oluyor. Ve yakında indirimler başlıyacak.alayım bari cüzdanda 7,01 TL kalmıştı
satın aldım bakıcaz artıkTam olarak değil. Steam açıklaması şu şekilde.
Replica cep telefonu ve sosyal medya kullanacağınız bir interaktif oyun. Başka birinin cep telefonunu kullanarak onun özel hayatını incelemenin verdiği çılgın deneyim sizi devletin en iyi vatanseveri yapacak.
ben niye aldım laYalnız bilginiz olsun oyun indirimde 3TL oluyor. Ve yakında indirimler başlıyacak.
Beğenmez isen iade edersin.satın aldım bakıcaz artık
Ben olsam dlc veya skin alırdımSoru başlıkta öylesine çerez olsun diye oyun alayım dedim.
kanka 2 tl daha ekle playstorede nfs payback var 9 TL'yeSoru başlıkta öylesine çerez olsun diye oyun alayım dedim.