2033 ilk oyun. Alternatif olarak Arkham Origins, Asetto Corsa'ya bakılabilir.Aklımda metro var. 2033 redux yada last light redux düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ve hangi metro hikayenin ilk oyunu ?
Alınır ama bu akşam Epic'in ücretsiz verme durumu var Metro serisini, acele etme o yüzden.Alınır mı ? Başka bir şey mi önerirsiniz ?
+ olarak.Alınır ama bu akşam Epic'in ücretsiz verme durumu var Metro serisini, acele etme o yüzden.
Hocam bi 3 4 lira daha atabilirsen metro 2033 ve last lighti birlikte al bence.
ilk oyun harikulade değil ama hikayeyi anlaman için gerekli, ikinci oyun tam bir şaheser bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak.
Aşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 tl daha gelirse Last Light'ı da alırım.Alınır ama bu akşam Epic'in ücretsiz verme durumu var Metro serisini, acele etme o yüzden.
Metro vercek Epic Games bu gün bekleyinAşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 TL daha gelirse Last Light'ı da alırım.
Belli olur 8 dakika sonra, saati ileri alıp bakarız. Şahsen Last Light verileceğini düşünüyorum ama ters köşe yapıp komple seriyi verebilirler, belli olmaz.Aşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 TL daha gelirse Last Light'ı da alırım.
Last Light'ı vermiş, saat 7 olunca eklersin hesabına. 9 liraya da Metro 2033'ü al geç.Şimdi baktım direk metro logosu varmış zaten. 9,30 TL ne önerirsiniz ?
ok teşekkürlerLast Light'ı vermiş, saat 7 olunca eklersin hesabına. 9 liraya da Metro 2033'ü al geç.
Alıntıyı görüntüle