Neler Yeni

Steam 9,30 TL ne alabilirim ?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Aklımda metro var. 2033 redux yada last light redux düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ve hangi metro hikayenin ilk oyunu ?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,706
İsim
Fatih
Hocam bi 3 4 lira daha atabilirsen metro 2033 ve last lighti birlikte al bence.
ilk oyun harikulade değil ama hikayeyi anlaman için gerekli, ikinci oyun tam bir şaheser bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır ama bu akşam Epic'in ücretsiz verme durumu var Metro serisini, acele etme o yüzden.
+ olarak.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi 3 4 lira daha atabilirsen metro 2033 ve last lighti birlikte al bence.
ilk oyun harikulade değil ama hikayeyi anlaman için gerekli, ikinci oyun tam bir şaheser bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak.
Alınır ama bu akşam Epic'in ücretsiz verme durumu var Metro serisini, acele etme o yüzden.
Aşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 tl daha gelirse Last Light'ı da alırım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 TL daha gelirse Last Light'ı da alırım.
Metro vercek Epic Games bu gün bekleyin

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Aşkam bekliyorum. Zaten cüzdandaki parayı game awards kartları satarak kazandım. Birkaç gün daha kart vermeye devam edicek. Yani 3,4 TL daha gelirse Last Light'ı da alırım.
Belli olur 8 dakika sonra, saati ileri alıp bakarız. Şahsen Last Light verileceğini düşünüyorum ama ters köşe yapıp komple seriyi verebilirler, belli olmaz.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Şimdi baktım direk metro logosu varmış zaten. 9,30 TL ne önerirsiniz ?
Last Light'ı vermiş, saat 7 olunca eklersin hesabına. 9 liraya da Metro 2033'ü al geç.
gagags.PNG

Top Bottom