witcher 2 baya ediyomuş .dchill oyunları pek sevmiyorum (ne alaka deme )
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam kalsın
Bulmaca şeklinde aslında sarıyo videosuna bak pişman olmazsınchill oyunları pek sevmiyorum (ne alaka deme )
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam kalsın
Redux epicde bedava oldu.Aklımda metro var. 2033 redux yada last light redux düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ve hangi metro hikayenin ilk oyunu ?
Hemen bakıyorumHocam inanmayacaksınız ama. Retrowawe diye basit bir araba oyunu var şu an 3.10 lira. Arkadaşım ile ben dün sadece 2.5-3 saat oynayıp 110 liralık kart kazandık. Satıp rdr2 falan aldık. Oynayıp para kazanmak için çok makul bir oyun.
Hocam inanmayacaksınız ama. Retrowawe diye basit bir araba oyunu var şu an 3.10 lira. Arkadaşım ile ben dün sadece 2.5-3 saat oynayıp 110 liralık kart kazandık. Satıp rdr2 falan aldık. Oynayıp para kazanmak için çok makul bir oyun.
Evet hocam.
2033 alır epictende beleşe last lightı alırım misAklımda metro var. 2033 redux yada last light redux düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ve hangi metro hikayenin ilk oyunu ?
Little NightmaresAklımda metro var. 2033 redux yada last light redux düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ve hangi metro hikayenin ilk oyunu ?