Benim profilim böyle şuanlık çok şeyi yok amaSteamde güzel bir profil tasarlamak istiyorum. İlk önce arka plan ile başlamak en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. Şuan 1200 Puanım var ama GOW alacğım için 2200 Puanım olacak. Ya arkaya hareketsiz bir arkaplan alıcam ve hareketli fotoğraf çerçevesi alıcam yada hareketli arkaplan alıp çerçeve için puan biriktiricem. Hangisi daha mantıklı ve hem hareketsiz hem de hareketli arkaplanlar önerir misiniz ?
Not : Kendi profil linklerinizi de atarsanız fikir almak isterim.
İyide oyunlar bana artık sarmıyo son 2 haftada kaç saat oynamışım gördün baya alıyodum artık boşa para harcamak istemiyorum paramı,WİTCHERR... Şaka bir yana sizde baya puan vardır hocam 370 oyun iyi bir sayı
Bende bu oyunu baya bekliyorum ama fiyatlar belli... Oyun oynamaktan sıkılmak cidden kötü bir şey bende bir dönem yaşamıştımİyide oyunlar bana artık sarmıyo son 2 haftada kaç saat oynamışım gördün baya alıyodum artık boşa para harcamak istemiyorum paramı,
boşa derken oynamıyacağım için boşa,
şuanlık dışarda takılmak daha fazla sarıyo bide Yks var yani büyük ihtimalle
tek oynıyacağım oyun bu olabilir
Yks sonu.STAR WARS Jedi: Survivor™ on Steam
The story of Cal Kestis continues in STAR WARS Jedi: Survivor™, a galaxy-spanning, third-person, action-adventure game.store.steampowered.com
Benim için kötü değil aslında akşama kadar valo oynamaktan yada apex oynamaktan iyidir, dışarda gezmekBende bu oyunu baya bekliyorum ama fiyatlar belli... Oyun oynamaktan sıkılmak cidden kötü bir şey bende bir dönem yaşamıştım
satranç teması kullanıyorum severim, öneririm.Steamde güzel bir profil tasarlamak istiyorum. İlk önce arka plan ile başlamak en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. Şuan 1200 Puanım var ama GOW alacğım için 2200 Puanım olacak. Ya arkaya hareketsiz bir arkaplan alıcam ve hareketli fotoğraf çerçevesi alıcam yada hareketli arkaplan alıp çerçeve için puan biriktiricem. Hangisi daha mantıklı ve hem hareketsiz hem de hareketli arkaplanlar önerir misiniz ?
Not : Kendi profil linklerinizi de atarsanız fikir almak isterim.
Gamepass'e illa bir gün gelir bende o zaman oynarımBenim için kötü değil aslında akşama kadar valo oynamaktan yada apex oynamaktan iyidir, dışarda gezmek
Jedi Survivor oyununu ise Ea Playden oynayacağım, hemen gelmez ama gelince bakarız 1k para vermekten iyidir aslında oyun online çok oynanan bi oyun olsa 1k belki verirsin call of duty misali, ama en fazla 30 saatlik oyun için değeceğini düşünmüyorum.
Ea Playe bence en kötü 2,3 aya gelir herhalde belkide 1 yıl bekleriz ama sorun olmaz benim için
Bakıcam teşekkürlersatranç teması kullanıyorum severim, öneririm.