24 haziran k-knk mayıstayıs sakin olnormalde bu ay olucak sanıyodum bekledim gelmedi olmaycakmı?
Bu 27 mayısda acaba forza indirime girer mi ?24 haziran k-knk mayıstayıs sakin ol
Forza sıkıyo çok arabaya ilgin yoksaBu 27 mayısda acaba forza indirime girer mi ?![]()
Haziranda girer. O da geçenki kadar indirim olur mu bilinmez. Ultimate 99 TL olabilir.Bu 27 mayısda acaba forza indirime girer mi ?![]()
Ztn ucuz oyun.Bu 27 mayısda acaba forza indirime girer mi ?![]()
Nesnel bir yargı nasıl kişiden kişiye göre değişsin? Yazdığımı tekrar okudum da sanırım yanlış yazdım. Oyun zaten en ucuz Türkiye de satılıyor.kişiye göre değişir.
Ucuz 92 lira da o kadar vermek istemiyorum zaten standart olanı alıcam.Ztn ucuz oyun.
İnşalllah olurHaziranda girer. O da geçenki kadar indirim olur mu bilinmez. Ultimate 99 TL olabilir.
Bu oyunun pahalı olmasının gerçeğini değiştirmez.Nesnel bir yargı nasıl kişiden kişiye göre değişsin? Yazdığımı tekrar okudum da sanırım yanlış yazdım. Oyun zaten en ucuz Türkiye de satılıyor.
Tır ile alakam var profilde görmüşsündür belki ama forza da oynamak istiyorumForza sıkıyo çok arabaya ilgin yoksa