Anladım hocam İlk okuduğumda anlamadım da 2 de anladım Bide steamde de isminiz Maryo dimi arkadaşlarımda varsınız da.Standartı almayacağım hocam indirimde Ultimate alıcam.
Ultimate ise Standart fiyatlarına düşüyordu.
100%90 Fall Guysda girck bu arada indirimeYarın Steamde Bahar indirimleri başlayacak ve 27-31 mayıs tarihleri arasında devam edecek. Birçok açık dünya oyunu indirime girecek.
27 Mayıs’da başlayacak ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Steam Açık Dünya İndirimleri süresince hangi oyunların indirimde olacağı bilinmiyor Fakat Witcher 3, Gta 5, Assassins Creed, RDR2,Forza Horizon,Far Cry gibi birçok oyunun indirime girmesi bekleniyor.
Ancak Duyduğum kadarı ile bu indirim Geçen sene yapılmamış.
Steam açık dünya indirimleri ile Bahar indirimleri farklı indirimler. Bahar indirimleri geçen sene yapılmadı o yüzden bu senede yapılmayacağı düşünülüyor ama bu farklı bi' indirim bu yapılacak.Yarın Steamde Bahar indirimleri başlayacak ve 27-31 mayıs tarihleri arasında devam edecek. Birçok açık dünya oyunu indirime girecek.
27 Mayıs’da başlayacak ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Steam Açık Dünya İndirimleri süresince hangi oyunların indirimde olacağı bilinmiyor Fakat Witcher 3, Gta 5, Assassins Creed, RDR2,Forza Horizon,Far Cry gibi birçok oyunun indirime girmesi bekleniyor.
Ancak Duyduğum kadarı ile bu indirim Geçen sene yapılmamış.
Haa Pardon ben okumadım orayı kusuraa bakmayınaçık dünya oyunu değil ki Fall guys
Gecen 12.5 TL'ye dusmustuthe forest indirime girermi girerse ne kadara düşer