Karşılıksız istekten bannyiyebilirsin dostum konuyu silmen iyi olurbeyler yeni pc topladım param bitti hergün çalışıyorum ama parama büyük patron el koyuyor biri hediye bakiye atabilir mi
beyler yeni pc topladım param bitti hergün çalışıyorum ama parama büyük patron el koyuyor biri hediye bakiye atabilir mi
hocam doğru söylüyor bende 1-2tllik oyunlar aldım kart düşürmeye çalışıyorum2015 tr falan olsak olurdu ama bu zamanda çok zor ve hocam
50 tl mi bedava hemne atıyorum. kardeşim 50 tl az para mıya çok değil be hocam 50 TL bile yeter rsx6 alcam bi de witcher 3
Çok değil 50 liraya çok değil be hocam 50 TL bile yeter rsx6 alcam bi de witcher 3
Atacak durum olsa atardım kendime bile alamıyorum. CS Go fun sunucularında hep eşya düşüyor onlara bakabilirsinbeyler yeni pc topladım param bitti hergün çalışıyorum ama parama büyük patron el koyuyor biri hediye bakiye atabilir mi
Yahu oyun alicam ama 1-2 liram eksik desen neysede 50 tl nedir dostum?ya çok değil be hocam 50 TL bile yeter rsx6 alcam bi de witcher 3
aynen yaşım küçük 22 50 tl ye işeteyken 2 günlük dürüm paramyaşın küçük galiba 50 lira dediğin nedir ama ailem oyuna para verdirmiyor yoksa günlük 100 lira para alıyorum
50tl bi para değil be hocam param olsa atayımda kendime bile harcamıyorumya çok değil be hocam 50 TL bile yeter rsx6 alcam bi de witcher 3
E madem 100TL alıyorsun bir gün 50TL si ile steam kodu al niye ailene soruyorsun ki?yaşın küçük galiba 50 lira dediğin nedir ama ailem oyuna para verdirmiyor yoksa günlük 100 lira para alıyorum