Steam envanter yardımcı uygulamaları kullanıyor musunuz?Bir hesaptan 0,13 TL'lik şeye 433 TL verilmiş hesabımdan, şifresini bir tek ben biliyordum. Yardım.
geçmiş yıllarda bilindik skin bet sayfalarında takılıyorduk ama hesap şifremi zaten 2 yıl içinde defalarca değiştirdimSteam envanter yardımcı uygulamaları kullanıyor musunuz?
Kimseden hiçbir şey almadım, kendi kendine oldu. Nereye nasıl ticket açıcam bulamıyorum daHangi Satıcıdan aldın? Şikayet Et
Yani nasıl olabilir anlamadım ki steam 15 kuruşluk item'ın 450 TL'ye satılmasına nasıl izin veriyorgiden gitti şifre değiş soğuk su iç
Sataş kişi parayı kendine geçirmiş işe.Kimseden hiçbir şey almadım, kendi kendine oldu. Nereye nasıl ticket açıcam bulamıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani nasıl olabilir anlamadım ki steam 15 kuruşluk item'ın 450 TL'ye satılmasına nasıl izin veriyor
Türkçe olarak ticket açabiliyor muyum? İngilizce mi açmalıyım yoksa?Steam destek bu tür konularda çok ilgili. Biz burdan sana pek yardımcı olamayız. Steam desteğe başvur . Yapılabilecek bir şey varsa onlar mutlaka yardımcı olur.
Türkiye de 30000 TL lik arabaya 500000 TL veriliyorda Steam de olunca mı şaşırdınızBir hesaptan 0,13 TL'lik şeye 433 TL verilmiş hesabımdan, şifresini bir tek ben biliyordum. Yardım.
Türkçe açabilirsin. Türk destek ekibi de bulunuyor.Türkçe olarak ticket açabiliyor muyum? İngilizce mi açmalıyım yoksa?
Kimseden hiçbir şey almadım, kendi kendine oldu. Nereye nasıl ticket açıcam bulamıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani nasıl olabilir anlamadım ki steam 15 kuruşluk item'ın 450 TL'ye satılmasına nasıl izin veriyor