Steam bakiyesi nakite çevirme

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar ben steam bakiyemi nakite çevirmek istiyorum da biriniz pazara kart koysa 60,35 kuruşa sonra steam bakiyesine geçen parayı bana gönderse olur mu ?Yapacak olan varsa mesaj atsın telefon no atayım ya da sosyal medya hesaplarımı vereyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben steam bakiyemi nakite çevirmek istiyorum da biriniz pazara kart koysa 60,35 kuruşa sonra steam bakiyesine geçen parayı bana gönderse olur mu ?Yapacak olan varsa mesaj atsın telefon no atayım ya da sosyal medya hesaplarımı vereyim.
60tl 35 kuruş*

60tl 35 kuruş*
yüzde 30 40 indirimli oun satabilirsin

Dolandırılınca gelen pişmanlık hissi

Kartı pazardan bulabilceğiniz düşünmüyorum kartı satan kişiler gözükmüyor genelde indirimli oyun satabilirsiniz

Bakiyeyi satın almak istiyorum. Yüzde kaç indirimle verirsiniz?
Birisi yazdı hocam ona vericem şimdi indirimsiz sağ olsun twitterda bi tane abi var o hallediyor şimdi

Kastettiğim şey senin dolandırılman zaten. Dolandırman değil.
Ha anladım aslında foruma güvendiğim için yazdım uyarı için teşekkürler biri alıyor şimdi önce parayı atacak sonra da ben kartı alacam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,755
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt