Sadece 20'lik stokta oda 60 TL![]()
Steam Cüzdan Kodu Satın Al - Steam Cüzdan Kodu Yetkili Satış Sitesi
Steam Cüzdan Kodu ile En Sevdiğiniz Binlerce Oyuna Steam Cüzdan Bakiyesiyle Anında Erişin. Steam Cüzdan Kodu, Yetkili Satış Sitesi Oyunfor'da! Hemen Teslim Steam Cüzdan Kodu Alın.www.oyunfor.com
Hocam son zamlardan sonra bize oyun almak haram telegramdan cc bulmak lazım YTDBelli bi % ile satıyolar ya mesela 1000 lira bakiye 700 lira tarzı öyle ilanların olduğu bi site var mı
Yok hocam ya oyun almak için değil csde kapsül stoklicam da %30la falan ne kadar bulabilirsem almayı düşünüyorumSadece 20'lik stokta oda 60 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son zamlardan sonra bize oyun almak haram telegramdan cc bulmak lazım YTD
Kankam dediğim gibi bana bu gerekli değil bende para var zaten istesem direkt yüklerim sadece biraz komisyonlu lazım o yüzden yazdım gamesatıştan falan bilşyosunuzdur belki diyeStoklara dikkat etmedim ama genelde stok oluyor.
Nays cashacki bitmediyse değerlendirebilir olmazsa bynogame falan dicem hepsi olduğundan daha pahalıya satıyorStoklara dikkat etmedim ama genelde stok oluyor.
Hocam nays geri ödemesini kontrol ettiniz mi devam ediyorsa oradan yapabilirsinizKankam dediğim gibi bana bu gerekli değil bende para var zaten istesem direkt yüklerim sadece biraz komisyonlu lazım o yüzden yazdım gamesatıştan falan bilşyosunuzdur belki diye
eskiden 4 sitenin 2sinde falan böyle ucuza alabiliyorduk ama şuan neredeyse kalmadıKankam dediğim gibi bana bu gerekli değil bende para var zaten istesem direkt yüklerim sadece biraz komisyonlu lazım o yüzden yazdım gamesatıştan falan bilşyosunuzdur belki diye
İkinci el bölümüne bakabilirsin. Genelde %20-%30 arası indirimli satılıyor.Kankalar steam bakiye lazım bana komisyonla insanların ilan koyduğu siteler var mı bildiğiniz veya siz satıyosanız bana da yazabilrisiniz
Aynen ona bakiyim bi onu düşünmemiştimNays cashacki bitmediyse değerlendirebilir olmazsa bynogame falan dicem hepsi olduğundan daha pahalıya satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nays geri ödemesini kontrol ettiniz mi devam ediyorsa oradan yapabilirsiniz
Yazdım ikinci ele ama pek geri dönüş yapan olmadıİkinci el bölümüne bakabilirsin. Genelde %20-%30 arası indirimli satılıyor.