Neler Yeni

🔥İndirim STEAM Battlefield™ 1 $1.99 USD

hamzaersoy

80+ Bronze
Fotoğrafta Standart sürüm olduğu yazıyor. Steam üzerindeki Premium sürümü. Bf1 de standart sürüm ile oynamaktansa hiç oynama daha iyi. Mapler kısıtlı, silahlar kısıtlı. BF1 Kesinlikle REV sürümü alınmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BF1-4-5 , 3ü de farklı tür oyun. Atmosfer için 1, piyade mekaniği silah mekaniği için 5, modern savaş için 4. Ben moduma göre hangisini arıyorsam ona giriyorum. Zaten aşırı ucuz. Epicde bir ara 40-50 TL olmuştu. Maks gördüğü fiyat bu. (Bf4 diğerlerine göre daha az indirime giriyor.)

Bu seviyede indirim senede 1 veya 2 kere denk gelir. Epic üzerinden 40-50TL yi görmüşlüğü var ama dediğim gibi senede 1
bana en gerçekçi deneyimi 1-4-5 arasından 1 mi yaşatır peki? hiç cod veya bf oynamadım haytımda

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin V
Alıntıyı görüntüle

Bişey dicem Ea'nın sitesinde bitek bendemi bu fiyat gözüküyor yoksa oyunun kendisi değilde farklı bişeyde benmi cahilim
1.25$ olan standart sürümü. Steam üzerinden satılan Revolution sürümü. EA 1.79$ - Steam 2$. Zaten Epic ve EA üzerinden biraz daha ucuza alırsın. Ama bu indirimi kaçırmamak lazım.

bana en gerçekçi deneyimi 1-4-5 arasından 1 mi yaşatır peki? hiç cod veya bf oynamadım haytımda
1 atmosfer konusunda rakipsiz.

Son düzenleme:
Top Bottom