Neler Yeni

Steam ''Beklenmedik bir hata meydana geldi''

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Görselde gördüğünüz gibi dün akşamdan beri aynı hata, indirim süresi akşam 5 de bitiyor ve alamıyorum. Oyunu yan hesaba hediye olarak satın almaya çalışıyorum ama bu hata. İndirim dolarsa ne yapıcam ? Sonuç olarak Steam'in sorunu.
Not : Desteğe ilettim ama dönüş yok.

resim_2022-09-19_124746947.png

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Vpn falan açık mı unuttun acaba bi kontrol etsene , insanlar farklı ülke gösterip oyunları o ülkeden daha ucuza alıyodu bir ara onun önüne geçmek için böyle bir şey yapmışlardı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Görselde gördüğünüz gibi dün akşamdan beri aynı hata, indirim süresi akşam 5 de bitiyor ve alamıyorum. Oyunu yan hesaba hediye olarak satın almaya çalışıyorum ama bu hata. İndirim dolarsa ne yapıcam ? Sonuç olarak Steam'in sorunu.
Not : Desteğe ilettim ama dönüş yok.

Alıntıyı görüntüle
Şu sıralar çok fazla hediye gönderdin mi?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vpn falan açık mı unuttun acaba bi kontrol etsene , insanlar farklı ülke gösterip oyunları o ülkeden daha ucuza alıyodu bir ara onun önüne geçmek için böyle bir şey yapmışlardı
O uyarı yazısını zaten normalde de veriyor, vpn açık değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu sıralar çok fazla hediye gönderdin mi?
1 ay falan olmuştur son hediye göndereli

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Hesabın buga girmiş olabilir steam desteğe yaz hesabını güncelleyecekler ve sorun düzelecek. Aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam indirimli fiyattan 48 saat satın alma hakkın var o yüzden sorun olmaz.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

Aynı hata bende olmuştu siparişim hala satın alma aşamasında olduğu için çıkıyo bu yazı steam desteğe yaz hesabı güncellesinler veya satın alma geçmişinden siparişi iptal edip tekrar satın al

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Hesabın buga girmiş olabilir steam desteğe yaz hesabını güncelleyecekler ve sorun düzelecek. Aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam indirimli fiyattan 48 saat satın alma hakkın var o yüzden sorun olmaz.
Gece desteğe yazdım, yarına anca dönerler galiba. Tekrar satın almaya tıkladığımda 72 saat indirimli alabilirim olarak gözüküyor. Destek yazana kadar denemiyicem çünkü 13 kez denedim, daha da fazla buga gimesin.

Aynı hata bende olmuştu siparişim hala satın alma aşamasında olduğu için çıkıyo bu yazı steam desteğe yaz hesabı güncellesinler veya satın alma geçmişinden siparişi iptal edip tekrar satın al
Çok kez iptal ettim ama yine olmuyor :confused:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gece desteğe yazdım, yarına anca dönerler galiba. Tekrar satın almaya tıkladığımda 72 saat indirimli alabilirim olarak gözüküyor. Destek yazana kadar denemiyicem çünkü 13 kez denedim, daha da fazla buga gimesin.

Çok kez iptal ettim ama yine olmuyor :confused:
Aynısı bende oldu desteğin geri dönmesin bekleyin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Top Bottom