Glitchy
80+ Silver
Dahası
Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.zorla yaptırmıyor ya adam ?
Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.zorla yaptırmıyor ya adam ?
Transseksüel karakterler içeriyor.Oyun neden yasak arkadaşlar bilgilendirirmisiniz
Öneriyi kabul etmek zorunda değilsin?Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.
yüklemeseydin ? kafana silah mı dayadılar tabi gördün beleşi hop atla .Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.
Kimse kimseyi zorlamıyor kişinin yapıp yapmaması kendi sorumluluğunda.Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.
Çoğu yerde LGBT bayrağı ver tepki geleceği için yayıncılar türkiye ye ve orta doğuya sokmadı oyunuOyun neden yasak arkadaşlar bilgilendirirmisiniz
Böyle bir cümle kurduğuna göre 15'ten küçüksün.Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.
yazık, cümleye göre yaş buluyorsan bu sen olmalısın büyük ihtimalleBöyle bir cümle kurduğuna göre 15'ten küçüksün.
Sen ne diyon ya ?Ban yersem onun suçu bu konuyu açan o ve öneri yapmış sayılır.
Ben yapmadım ?yüklemeseydin ? kafana silah mı dayadılar tabi gördün beleşi hop atla .
lan o zaman neden felsefe yapıyorsunBen yapmadım ?