Valla bende aldım çok korkuyom hesapta 280 oyun vartell me why oyununu vpn ile aldım ama vac ban yerim diye korkuyorum, hesapta değerli oyunlar var. Kaldırabiliyorsam kaldırayım yoksa napmalıyım?
Oyun ücretsiz, para giriş çıkışı olmuyorTL ile mi ödedin dolarla mı
dolarsa sıkıntı
Ülke konumunu amerika yapıp oyunu iade edersem nasıl olur?Microsoft store üzerinde geçici süre ücretsiz.
Buy Tell Me Why: Chapters 1-3 | Xbox
All Chapters FREE for the month of June! Tell Me Why is the multi-award winning episodic adventure game from Dontnod Entertainment in which twins use their supernatural bond to discover the truth of their troubled past.www.microsoft.com
Steam'dan oyunu satın mı aldınız?Ülke konumunu amerika yapıp oyunu iade edersem nasıl olur?
Evet malesef satın aldım, zaten şimdi ücretsiz oldu delirmek üzereyim. Ama şu an iade ettim oyunu inşallah sorun çııkmazSteam'dan oyunu satın mı aldınız?
Oyun türkiyede yasak, vpn ile alınmasıda yasak. Bizde bunu yapıyoruzOyun neden yasak arkadaşlar bilgilendirirmisiniz
neden nedenEvet malesef satın aldım, zaten şimdi ücretsiz oldu delirmek üzereyim. Ama şu an iade ettim oyunu inşallah sorun çııkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun türkiyede yasak, vpn ile alınmasıda yasak. Bizde bunu yapıyoruz
zorla yaptırmıyor ya adam ?Almasaydın. Hesabım ban yese o konuyu açana hesap sorardım ben olsam