Neler Yeni

Yardım Steam Clorthax Etkinliği

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
Steamın her yaz için getirdiği etkinlikler olur. Bu yıl ise bu etkinliğimiz "Steam 3000". Bu etkinlikte bize bazı bilmeceler soruyor ve bu bilmeceler hakkında oyunlar bulmamızı istiyor. Bugün bu oyunların ismini yazacağım ama random yerlerde olduğundan yerlerini siz bulmalısınız. :(

Osuruklarını Tut

Profesyonel Poker Amatörü

Estheme'nin Kutsanışı

Kralın Tuvalete Gitmesine Yardım Et

Muhtemelen Sorun Olmaz

Aslında... Frankenstein'ın Canavarı Sürümü

Ölü Martı Hayvanat Bahçesi Komodanı

Levrek Oltaya gelmiyor 2022

Puding Kalesi Asliye Mahkemesi

Gitar Milyarderi

NOT: Etkinlik sayfasının en altında "Bana Tıkla" butonuna basarsanız cevap sırası aşağıdan yukarı, "Bana Tıklama" butonuna basarsanız cevap sırası yukarıdan aşağıya doğru olur. Ayrıca bu oyunlarını fiyatları ise "TH.4X" şeklindedir.

Şimdiden kolay gelsin

Son düzenleme:

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Teşekkür ederiz.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olay ne burda aydınlatır mısın
Sana bilmeceler sunuyor sonra o bilmecenin altında oyunları bul butonu var. çıkan sayfadan kategoriler var o kategorilerde gizlenmiş oyunlar var onları bulman lazım. Oyunları bulmanı kolaylaştırmak için oyunların isimlerini söyledim. Oyunlar random yerlerde oluyor herkeste aynı değil ama sıralama aynı. Tabi bu sırlama hangi butona bastığına göre değişiyor. Bana bas butonuna tıkladıysan sıralama aşağıdan yukarı bana basma butonuna tıkladıysan yukarıdan aşağı oluyor. Sonunda ise 250xp ve çeşitli hediyeler kazanıyorsun. hareketli avatar çerçeveleri ,hareketli arka plan, hareketli avatar, tema...

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN
Steamın her yaz için getirdiği etkinlikler olur. Bu yıl ise bu etkinliğimiz "Steam 3000". Bu etkinlikte bize bazı bilmeceler soruyor ve bu bilmeceler hakkında oyunlar bulmamızı istiyor. Bugün bu oyunların ismini yazacağım ama random yerlerde olduğundan yerlerini siz bulmalısınız. :(

Osuruklarını Tut

Profesyonel Poker Amatörü

Estheme'nin Kutsanışı

Muhtemelen Sorun Olmaz

Aslında... Frankenstein'ın Canavarı Sürümü

Ölü Martı Hayvanat Bahçesi Komodanı

Levrek Oltaya gelmiyor 2022

Puding Kalesi Asliye Mahkemesi

Gitar Milyarderi

NOT: Etkinlik sayfasının en altında "Bana Tıkla" butonuna basarsanız cevap sırası aşağıdan yukarı, "Bana Tıklama" butonuna basarsanız cevap sırası yukarıdan aşağıya doğru olur. Ayrıca bu oyunlarını fiyatları ise "TH.4X" şeklindedir.

Şimdiden kolay gelsin
galiba "Kralın Tuvalete Gitmesine Yardım Et" diye bir oyun daha olması gerekiyor listede Esthemenin Kutsanışı ve Muhtemelen Sorun Olmazın arasında

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Teşekkürler hepsini yaptım.

Shaco

80+ Bronze
Ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bunu? İşte olduğum için bakamıyorum tarih vs var mı diye :D

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
Ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bunu? İşte olduğum için bakamıyorum tarih vs var mı diye :D
maalesef bilmiyorum. bence yaz indirimi bitene kadardır. yani 7 temmuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tema kalıcı mı
Ondan ben de şüpheliyim. Çünkü temalar kısmında gözükmüyor. Bu yazıyor
1656071941940.png

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Sana bilmeceler sunuyor sonra o bilmecenin altında oyunları bul butonu var. çıkan sayfadan kategoriler var o kategorilerde gizlenmiş oyunlar var onları bulman lazım. Oyunları bulmanı kolaylaştırmak için oyunların isimlerini söyledim. Oyunlar random yerlerde oluyor herkeste aynı değil ama sıralama aynı. Tabi bu sırlama hangi butona bastığına göre değişiyor. Bana bas butonuna tıkladıysan sıralama aşağıdan yukarı bana basma butonuna tıkladıysan yukarıdan aşağı oluyor. Sonunda ise 250xp ve çeşitli hediyeler kazanıyorsun. hareketli avatar çerçeveleri ,hareketli arka plan, hareketli avatar, tema...
bunlar nasıl bulacağız bende çıkmıyor ilki hariç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,655
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom