B Baran 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 13 Konum İzmir' İsim Baran İpekçi 14 Temmuz 2020 #1 Steam'da Mağaza erişememe, kütüphane görmeme gibi sorun yaşıyordum bu ayarı yaparak sorunum çözüldü yaşayan var ise deneyebilir.
Steam'da Mağaza erişememe, kütüphane görmeme gibi sorun yaşıyordum bu ayarı yaparak sorunum çözüldü yaşayan var ise deneyebilir.
NakreS14 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,149 En İyi Cevap 25 Dahası Reaksiyon skoru 9,071 İsim Serkan 14 Temmuz 2020 #2 Baran yazmış: Steam'da Mağaza erişememe, kütüphane görmeme gibi sorun yaşıyordum bu ayarı yaparak sorunum çözüldü yaşayan var ise deneyebilir. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende Steam kendi kendine ingilizce oluyor düzeltiyorum tekrar ingilizceye dönüyor.
Baran yazmış: Steam'da Mağaza erişememe, kütüphane görmeme gibi sorun yaşıyordum bu ayarı yaparak sorunum çözüldü yaşayan var ise deneyebilir. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende Steam kendi kendine ingilizce oluyor düzeltiyorum tekrar ingilizceye dönüyor.
F Faruk Emre 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,799 Dahası Reaksiyon skoru 816 İsim Faruk 14 Temmuz 2020 #3 Bende bayagi onceden bir sey almaya calisirken 2 tane mi ne eklenmis kutuphaneye birden fazlami ne alinmiyordu o yuzden sonra tum urunleri sepetten bosalttim ve oyle alindi bu da kulaginiza kupe olsun
Bende bayagi onceden bir sey almaya calisirken 2 tane mi ne eklenmis kutuphaneye birden fazlami ne alinmiyordu o yuzden sonra tum urunleri sepetten bosalttim ve oyle alindi bu da kulaginiza kupe olsun