Neler Yeni

STEAM Common klasörü oyun artığı

Reaksiyon skoru
1,523
PUBG yüklemiştim uzun bir aradan sonra, 1 saat kadar oynadıktan sonra sildim. Başlıktaki klasörde oyunun 13 mb artık dosyası vardı. Bunu sildim, bu save falan mıdır? Yoksa ayarları mı kaydediyor. Oyunu silince neden gitmiyor?

PUBG yüklemiştim uzun bir aradan sonra, 1 saat kadar oynadıktan sonra sildim. Başlıktaki klasörde oyunun 13 mb artık dosyası vardı. Bunu sildim, bu save falan mıdır? Yoksa ayarları mı kaydediyor. Oyunu silince neden gitmiyor?
ayarlar hocam o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar yuklersen diye orda kaliyor

ayarlar hocam o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar yuklersen diye orda kaliyor
Ya Oyun iyi hoşta anlamsız FPS drop'lar var. Evvelde de öyleydi, hala öyle. Sistem fark etmiyor, oyun optimizasyon olarak çok vasat.

Oyundaki yaptığınız ayarların dosyaları. Eğer tekrar yüklemeyecekseniz silebilirsiniz.
Silerseniz de bir şey fark etmez, en fazla tekrar ayarları yaparsınız.

optimizasyonda abarti bir problem yokta. oyunu harddiske kurduysaniz fps droplar normaldir
Hayır hdd'ye kurulu değil. Belkide ilk girdiğim için optimize ediyordu Ekran Kartı driverı oyunu. Böyle bir şey mümkün olabiliyor😃

bu arada oyun en az 16 gb ram istiyor. 8 gb ramle sikintilar cekebilirsin
Ram 16, PUBG AMD kartlarda iyi çalışmıyor. Bu bilinen bir gerçek. Nvidia kartlarda daha iyi ve stabil çalışıyor bariz şekilde

Forza Horizon 4 veya 5'in AMD kartlarda daha iyi oynanmasıda buna benzer.
Her oyunun sevdiği Kart farklı, bu gerçekten böyle ama. Başka Forumlarda bu dediklerimi doğrulayacak konular var, bakabilirsiniz.

Ram 16, PUBG AMD kartlarda iyi çalışmıyor. Bu bilinen bir gerçek. Nvidia kartlarda daha iyi ve stabil çalışıyor bariz şekilde

Forza Horizon 4 veya 5'in AMD kartlarda daha iyi oynanmasıda buna benzer.
Her oyunun sevdiği Kart farklı, bu gerçekten böyle ama. Başka Forumlarda bu dediklerimi doğrulayacak konular var, bakabilirsiniz.
valla reis sana soyle soyliyim bende rx 570 4 gb i310100f 16 gb ram varken 1080p low ayarlarda 100 fps oynuyordum. sirf pubg donuyor diye ramimi 8 gb dan 16ya cikardim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,139
Üyeler
173,141
Son üye
Kadolog231
Geri