Neler Yeni

GRID 2 CORRUPTED SAVE FILE SORUNU

Reaksiyon skoru
46
Yaklaşık 1 yıl önce Grid 2'yi korsan yüklemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam Season 3'teyken save dosyam bozulmuştu. Bende çok fazla ilerlemediğim için yeni save dosyası açtım oynadım. Bir zaman sonra oyunu sildim. 2 gün önce tekrar yükledim(bilmeyenler için mecburen korsan indirdim çünkü Grid 2'nin lisans hakları dolduğu için steamde satılmıyor). 2 gün neredeyse aralıksız oynadım ve dün akşam Season 5 e geldim, biraz oynadıktan sonra oyunu kapattım. Ardından bilgisayarı kapatırken yanlışlıkla yeniden başlata tıkladım. Bilgisayar yeniden başlaması için kapanırken power tuşuna basılı tuttum ve kapattım(sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum). Yaklaşık 1 saat önce Grid 2 ye girdim ve hiç karşılaşmak istemediğim yazıyla karşılaştım. "CORRUPTED SAVE FILE". Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardım edin. 2 gün daha verip aynı yere gelmek istemiyorum. Yapıp bitirdiğim bir yarışa bir daha girmek istemiyorum. Ha bu arada başka forumlardan ve videolardan çözümlerine baktım fakat bir şey bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. :)

Geri