Neler Yeni

Yardım Steam/CS:GO'da reklam ban sebebi mi?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şimdi CS:GO'ya yeni bir güncelleme geldi biliyorsunuz. Bu yüzden yeni hesap açmak yerine şimdiki Ana hesabımdan adımı reklam yapmak değil de sohbetten reklam yapsam sadece, yine otomatik susturulmuş mu olacağım? (Sadece chatten reklam yaparsam bu yine de ana hesabım için zararlı mı olacaktır?)
Hayır reklam yaparsan sıkıntı yok sadece raporlarla ondan da bişey olmaz takma kanka türk geldimi biraz tatlı dille konuş zaten ilgilenirler

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Arkadaşlar ben CS:GO'da Office mapini oynuyorum. ''CS:GO Office Türkiye'' adı altında bir discord grubu açmayı düşünüyorum. Burada Office oynayan Türkleri toplamak istiyorum. Nasıl toplayacağımı bulamadım.
Sonra şöyle düşündüm:
Şimdi ben Office rekabetçi girdiğimde Steam kullanıcı adımı ''Beyler Office Türkiye Discord Grubuna Bekliyorum'' yapsam. Türk geldiğinde mikrofon bastığında, chatten vs. anlıyoruz.
Ona hem chatten reklam yapsam, hem de arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem. Reklamdan ötürü ban yer miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kısaca toparlayayım:
1-Nickimdeki reklamdan ötürü ban yer miyim?
2-Chatten reklam yapsam ban yer miyim?
3-Arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem ban yer miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Chrollo04 @FERRUM @revanier Cevap gelmedi. Steam DA forum grubunda tanıdığım siz olduğunuz için etiketliyorum. Chrollo04'ü de steam ile ilgili önceden konuştuğumuz için.
Sorum yukarıda.
Ban yemezsin ama mute yiyebilirsin. Yabancılar rahatsız olup spamdan rapor edebilir.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Arkadaşlar ben CS:GO'da Office mapini oynuyorum. ''CS:GO Office Türkiye'' adı altında bir discord grubu açmayı düşünüyorum. Burada Office oynayan Türkleri toplamak istiyorum. Nasıl toplayacağımı bulamadım.
Sonra şöyle düşündüm:
Şimdi ben Office rekabetçi girdiğimde Steam kullanıcı adımı ''Beyler Office Türkiye Discord Grubuna Bekliyorum'' yapsam. Türk geldiğinde mikrofon bastığında, chatten vs. anlıyoruz.
Ona hem chatten reklam yapsam, hem de arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem. Reklamdan ötürü ban yer miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kısaca toparlayayım:
1-Nickimdeki reklamdan ötürü ban yer miyim?
2-Chatten reklam yapsam ban yer miyim?
3-Arkadaş ekleyip özel mesajdan konuşup davet etsem ban yer miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Chrollo04 @FERRUM @revanier Cevap gelmedi. Steam DA forum grubunda tanıdığım siz olduğunuz için etiketliyorum. Chrollo04'ü de steam ile ilgili önceden konuştuğumuz için.
Sorum yukarıda.
öncenden csgo bet sitelerinin nicklerine yazıp oynayan binlerce kullanıcı vardı ve kimse ban yemedi korkma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,692
Üyeler
160,873
Son üye
Muharrem öksüz
Top Bottom