Neler Yeni

Steam cüzdan bakiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oktay Berk Altıntaş
Arkadaşlar merhabalar. Steam cüzdanımda bir miktar para var. Şuan biraz elim sıkışık nakite çevirmem lazım. En az zararla nasıl nakite çeviririm. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.( Bynogame yüzde 60 teklif ediyor.)

firatbey

80+ Silver
Facebook gruplarında steam bakiyesini %70 fiyatından nakite çeviren güvenilir alıcılar var oraya bakabilirsin.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Elinizde bulunan Steam cüzdan kodu kadarlık bir oyunu arkadaşınıza hediye alın.
Arkadaşınız da parayı size atsın.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar merhabalar. Steam cüzdanımda bir miktar para var. Şuan biraz elim sıkışık nakite çevirmem lazım. En az zararla nasıl nakite çeviririm. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.( Bynogame yüzde 60 teklif ediyor.)
Skin alıp satmalısın. :(
Arkadaşlarına oyun al onlarda sana parayı atsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oktay Berk Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Facebook csgo gruplarına gir gruplarda post aç, size geçen bakiyenin %70 inden satılık diye, Benim tanıdığım güvenilir bakiye alan kişiler var, Yiğit Türk , İbrahim Taşdemir bu 2 sine sor fb da onlar alıyordu.

omerokayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Okay ÜLKER
Parayı çekme işlemi çok sıkıntı dostum nasıl çevireceğin sana kalmış fakat güvenilir bir yerden çevir. 2000tl lik envanteri kaptıran bir arkadaşım var oradan biliyorum. Az para da kalsa garanti kalsın.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
%70 fiyatı nasıl oluyor?
Facebook gruplarında steam bakiyesini %70 fiyatından nakite çeviren güvenilir alıcılar var oraya bakabilirsin.
Facebook csgo gruplarına gir gruplarda post aç, size geçen bakiyenin %70 inden satılık diye, Benim tanıdığım güvenilir bakiye alan kişiler var, Yiğit Türk , İbrahim Taşdemir bu 2 sine sor fb da onlar alıyordu.
%70 derken karşı taraf %30 komisyon mu alıyor? Tam anlamadım. Açıklayabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,313
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom