Neler Yeni

Steam cüzdan kodu aldığım kodlar çalıntı kredi kartı ile alınmış

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
arkadaşlar selam discorddan bi adam paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ve ucuza cüzdan kodu sattığını söyledi aldım sonra biraz muhabbet ilerlerdi ve dedi ki bunları çalını kredi kartıyla alıyorum durmaplay gibi sitelerden ve satıyorum ben de etkinleştirdim kodları hesabıma bir şey olur mu

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
arkadaşlar selam discorddan bi adam paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ve ucuza cüzdan kodu sattığını söyledi aldım sonra biraz muhabbet ilerlerdi ve dedi ki bunları çalını kredi kartıyla alıyorum durmaplay gibi sitelerden ve satıyorum ben de etkinleştirdim kodları hesabıma bir şey olur mu
Sana bir şey olmaz merak etme

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
zamanında yapmıştım hiçbirşey olmaz eger ki tek bir cc ile yaptıysa sıkıntı mesela ben her cc den 5 dolar arıyordum ama adam ayıkırsa kotu olabilir

Erda Yıldırım

80+ Gold
Alabiliyorsan fazladan al sat bana

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
zaten bu işin sonu bir yere baglanmaz kafan rahat etsin

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hiç bişey olmaz hocam kodu kimden aldığını kim biliyorda vs vs

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
bir şey olmaz çünkü kod gibi şeyler takip edilemez oluyor yani hangi müşteriye hangi kod göderilip hangi hesapta kullanıldığına bakılamıyor

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
bir şey olmaz çünkü kod gibi şeyler takip edilemez oluyor yani hangi müşteriye hangi kod göderilip hangi hesapta kullanıldığına bakılamıyor
yanlış biliyorsun kimin kullandığını veya hangi hesap hangi kodu kullanıldığına bakılıyor eğer isterseler uğraşırlar mı bilemem ama

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
yanlış biliyorsun kimin kullandığını veya hangi hesap hangi kodu kullanıldığına bakılıyor eğer isterseler uğraşırlar mı bilemem ama
bilemem ne dostum o tür kodlar generate edilip satılıyor genellikle bu yüzden havuzdan çekiliyor site size hangi kodu sattığını bilse bileki bu tür şeylere erişim aşırı aşırı zor çünkü bu tür şeyler genelde şifreleniyor aynı zamanda kartın çalıntı olduğu anlaşılırsa site en fazla hesabınızı kapatır vs olarak işler süreç steame gidip söyleseniz bu kod çalıntı kartla alınmış bakın diye hiçbir steam çalışanı gidip o kodun hangi hesapta kullanıldığınada bakamaz çünkü sistem bu şekilde işlemiyor bide bu şekilde işliyor olsaydı ne olurdu tabiikide kodların algoritması eninde sonunda çalınırdı ve rastgele generatorlar üretilirdi bu yüzden hiçbir şekilde bulunamaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,271
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Steam, bir zamanlar bu hediye oyun atanlardan oyunu geri alıyordu. Hediye atılan hesap CC kullandığı için, bunda benzer bir şey var mı bilmiyorum.

r4NG3r

80+ Silver
çalıntı cc ile steamin kendi üstünden alsaydı ayvayı yemiştin ama durmaplayden aldıysa bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi çalıntı cc ile alan adamın steamden aldım diyecek hali yok hala ayvayı yemiş olabilirsin :D

Top Bottom