İkinci bölümünde %20 indirimle steam oyunu atanlar var. İkinci elde güven biraz sorun oluyor. Referanslı ve eski kullanıcıları seçmen yararına olur.Arkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.
Hocam itemsatis veya oyunfor gibi yerleri kullanıyorum memnunumArkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.
ikinci bölümünde derken ? forumun ikinci el kısmından mı bahsediyorsun hocam ? Hesap olarak almayacağım. Kendi steam hesabıma alacağım oyunu .İkinci bölümünde %20 indirimle steam oyunu atanlar var. İkinci elde güven biraz sorun oluyor. Referanslı ve eski kullanıcıları seçmen yararına olur.
Hesap olarak satmıyorlar ellerindeki bakiyeyi nakite çevirmek için istediğin oyunu %20 zararla satıyorlar.ikinci bölümünde derken ? forumun ikinci el kısmından mı bahsediyorsun hocam ? Hesap olarak almayacağım. Kendi steam hesabıma alacağım oyunu .
Alacağın oyunlar hangileri kardeşimöyle birşeyde ilk oyunu isterim. Babamın oğluna güvenmem
Hocam git CSGO itemi al bynogameden falan.Arkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.
battle field 2042Alacağın oyunlar hangileri kardeşim
çok mantıklı bir yol gibi gelmediHocam git CSGO itemi al bynogameden falan.
%30 indirimli şeyler var onlara bak.
Topluluk pazarında ne kadara satılıyormuş diye.
Kendin satarken %15 komisyon verip %15 daha ucuza getirebilirsin.
şuana kadar gelmiş en iyi fikirPaparadan alırsan %10u iade ediyordu
battle field 2042
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok mantıklı bir yol gibi gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuana kadar gelmiş en iyi fikir