Arkadaşlar selam benim CS:GO envanterinde bulunan kasalarımı sattıktan sonra Steam cüzdanımda 230TL gibi bir para birikti ben bunu en kolay nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda
Kanka çevirme gibi bir şansın yok diye biliyorum amaArkadaşlar selam benim CS:GO envanterinde bulunan kasalarımı sattıktan sonra Steam cüzdanımda 230TL gibi bir para birikti ben bunu en kolay nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda
Bu parayi tek skin haline getirip bynogame gibi sitelerde satis yapip alabilirsin steam cuzdandaki parayi cekemessinArkadaşlar selam benim CS:GO envanterinde bulunan kasalarımı sattıktan sonra Steam cüzdanımda 230TL gibi bir para birikti ben bunu en kolay nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda
Arkadaşına oyun hediye edip parasını alabilirsin. Tabi biraz ucuza yapman lazım. Veya skin alıp bynogame den satabilirsin. Ama araştırıp sana en az zarar ettirecek skini bul. Tabi skinin satılma oranlarını da göz önüne alArkadaşlar selam benim CS:GO envanterinde bulunan kasalarımı sattıktan sonra Steam cüzdanımda 230TL gibi bir para birikti ben bunu en kolay nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda
cs go itemi alıp çeşitli sitelerden satabilirsin ama komisyon olarak kesecektir bi kısmınıArkadaşlar selam benim CS:GO envanterinde bulunan kasalarımı sattıktan sonra Steam cüzdanımda 230TL gibi bir para birikti ben bunu en kolay nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda