Steam de 50 mbps indirmesi lazımken arada sırada 6 mbs 10 mbs düşüyor

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
36
Steam de 50 mb indirmesi lazım ken 6 mb ile 10 mb ile indiriyor sonradan 30 mb lere fln çıkıyor arada sırada kesile kesile indiriyor
1687174378831.png

derdim .

Steam de 50 mb indirmesi lazım ken 6 mb ile 10 mb ile indiriyor sonradan 30 mb lere fln çıkıyor arada sırada kesile kesile indiriyor Alıntıyı görüntüle
steam sunucuları sıkıntı kuzenimde de öyle oluyor türknet 1000 mbps var onlarda da ama indirme ayarlarını kontrol edebilirsin hangi şehirde kalmış diye sunucunu kontrol edebilirsin

5.5 mbs ile oyun indirmeye çalışan ben KEKW

steam sunucuları sıkıntı kuzenimde de öyle oluyor türknet 1000 mbps var onlarda da ama indirme ayarlarını kontrol edebilirsin hangi şehirde kalmış diye sunucunu kontrol edebilirsin
istersen 9000 mbps ın olsun o hızda indiremiyorsun zaten Steam sunucusu ne kadar izin verirse o hızla indiriyorsun

Steam de 50 mb indirmesi lazım ken 6 mb ile 10 mb ile indiriyor sonradan 30 mb lere fln çıkıyor arada sırada kesile kesile indiriyor Alıntıyı görüntüle
Turknetin yurtdışı fastly sağlıyıcısındaki kapasite ile alakalı vb olabilir. Cunku Farklı sağlıyıcılarda bir problem yok tt,milleni,fixnet,tbtnet. Kesintisiz stabil indirme sağlıyorum. Ark turknetli ondada sürekli kesiliyor steam indirmelerinde.

Geri