🔥İndirim Steam Deck Oled 512GB - 30,5 bin TL

Daha önce steamdeck kullanıp aslında memnunda kalmıştım ama çoğunlukla evde kullandığım için gereksiz bulup satmıştım. Şimdi şubat ayında japonyaya gidicem ve gitmişken nintendo switch 2 alayım diyorum. Hem oyunlarını merak ediyorum hem de 13k çok uygun geldi.

Daha önce steamdeck kullanıp aslında memnunda kalmıştım ama çoğunlukla evde kullandığım için gereksiz bulup satmıştım. Şimdi şubat ayında japonyaya gidicem ve gitmişken nintendo switch 2 alayım diyorum. Hem oyunlarını merak ediyorum hem de 13k çok uygun geldi.
13K Nintendo Switch 2 için çok uygun ama oyun havuzu en çok satın alınan 10 özel oyuna bakarsak biraz dar. 9 tanesi Mario, Pokemon ve Zelda. Geriye kalan 1 tanesi Animal Crossing.

sadece japon versiyonu var o sebeple ben almamıştım.

İnan hepsini kullandım. Nintendo Sw1 sw 2 dahil. Yine en keyiflileri ps vita. Exc oyun yoksa el konsolunun bir anlamı yok. Gamepass + geforce now şuan en mantıklı ve ucuz tercih
Güzel bi sistemim var ama oturup oynayasım gelmiyor.El konsolu yatarak, taşıyarak istediğin her an istediğin oyunu 60fps veya üzeri oynamak bana büyük bi keyif gibi geliyor ama tabi kullanan,deneyimleyen daha iyi bilir hiç kullanmadım şimdiye kadar

Güzel bi sistemim var ama oturup oynayasım gelmiyor.El konsolu yatarak, taşıyarak istediğin her an istediğin oyunu 60fps veya üzeri oynamak bana büyük bi keyif gibi geliyor ama tabi kullanan,deneyimleyen daha iyi bilir hiç kullanmadım şimdiye kadar
Benimde 5090 lı sistemim var ama işten dolayı bütün gün aynı odada bulunmaktan ve çocuktan dolayı da oyuna tam zaman ayıramadığım için uzanıp dinlenirken oyun oynamak için el tipi konsollara merak saldım ve kendime ipad+gamesir g8 mfi ile el konsolu sistemi kurdum. İstediğim zaman sitemime bağlanıp oradan herhangi bir takılma olmadan oyun oynayabiliyorum, pc den uzaksam da appstore da güzel oyunlar var. İpad bu konuda güçlü bir cihaz ve diğer el konsolları kadar ağırda değil. Yani hafif bir tablet alıp onuda el konsoluna çevirmeyi değerlendirebilirsiniz. Satmak istediğinizde apple ürünleri aşırı değer kaybetmiyor diğer elektronikler gibi, bilginiz olsun.

Geri