Neler Yeni

Steam den oyun almak ENAYİLİK!!!

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Adam işi çözmüş enayiler dağılın

Mert

80+ Silver
Herkes torrent kullansa oyun geliştiricişi kalmaz, farkındasın değil mi? Ayrıca inançlıysan kul hakkı, değilsen etik olarak çok yanlış yoldasın.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d
Sonra bilgisayarım niye yavaşladı hesaplara girilmiyor falan konusu açarsan ne dicez

TİTAN.

80+ Platinum
forumda okuduğum açık ara en komik ve boş konu olmuş :D

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes torrent kullansa oyun geliştiricişi kalmaz, farkındasın değil mi? Ayrıca inançlıysan kul hakkı, değilsen etik olarak çok yanlış yoldasın.
kul hakkı olayı saçma geliyor ağa şey gibi oyunda npc leri öldürdüm katil olurmuyum :d

121709

80+ Silver
Bu dediğin emek hırsızlığıdır, enayilik değil. :)
Emek hırsızlığının normal hırsızlıktan farkı yok.

Top Bottom