Atmadım, duygu sömürüsü de yapmyorum, yanlışını anlatıyorum ama anlamak istemiyorsun, sen bilirsin.hiçmi internet kafeden flaşa oyun atmadın duygu sömürüsü yapma şimdi burda
Atmadım, duygu sömürüsü de yapmyorum, yanlışını anlatıyorum ama anlamak istemiyorsun, sen bilirsin.hiçmi internet kafeden flaşa oyun atmadın duygu sömürüsü yapma şimdi burda
ben ağır half life hayranıyım bu cümleyi kurmamı sayıyorumÖyle paketleri vardı Valve'ın hatırlıyorum evet, ben "98 yapım aynı oyun motorundan çıkma oyunlara para mı vereceğim?" Deyip almamıştım.
Ben özellikle 1 TL ye satıcam enayi olamamsteam hesabı satılır agalar ben kendime enayi dedirtmem
Flash'a oyun atan inan 20 yıl önceydi, zaten o yıllarda ülkemizde "Oyuna da para mı verilir?" Algısı vardı, ya da oyunun satıldığını bile bilmiyordu çoğu kişi.hiçmi internet kafeden flaşa oyun atmadın duygu sömürüsü yapma şimdi burda
Bende Half-Life serisini çok seviyorum ama zamanında öyle düşünüp almamıştım.ben ağır half life hayranıyım bu cümleyi kurmamı sayıyorum
cd lerden korsan oyun yüklüyorduk ilk half life oynunu korsan cd den almıştımFlash'a oyun atan inan 20 yıl önceydi, zaten o yıllarda ülkemizde "Oyuna da para mı verilir?" Algısı vardı, ya da oyunun satıldığını bile bilmiyordu çoğu kişi.
Last Of Us oynanış sırasını soran bir konu vardı.reis tarihe geçti forumdaki en dandirik konu olarak sana teşekkür ederim uğraşsak bu kadar yapamayız
yaptık tabi 8 yaşında purchase etme mantığı olmadığı için o kadar 8 yıl yaşamışız yani nasıl aklımıza gelmedi allah affetsin paramız olmadığı zaman crackleyip 300 saat oynadığımız oyunu paramız olunca alıp geri oynamadığımız da olduhiçmi internet kafeden flaşa oyun atmadın duygu sömürüsü yapma şimdi burda
lost of us güzel mi bana göre abartılıyorLast Of Us oynanış sırasını soran bir konu vardı.
Benim şuana kadar korsan kullandığım tek oyun San Andreas olmuştu.cd lerden korsan oyun yüklüyorduk ilk half life oynunu korsan cd den almıştım
o zaman 10 yaşındaydık steam diye bir şey mi biliyoduk şu an büyüdün aslında kafanın çalışıp neden satın alman gerektiği hakkında çıkarım yapman lazım neden oyunlarda türkçe dil desteği olmadığını sorgulaman lazım da neyse duvara laf anlatmaya gerek yokhiçmi internet kafeden flaşa oyun atmadın duygu sömürüsü yapma şimdi burda
Aynen abartılıyorlost of us güzel mi bana göre abartılıyor