Steam den oyun almak ENAYİLİK!!!

Ağalar bende meraklısı değilim ama 1 oyuna 1000 tl 2000 tl verilmez

kankam oynamayacan o zaman bence de iphone 15 e o kadar para verilmez çalıp kaçayım mı?

Enayi olmaya razıyım eğer steam aldım diyeyse.

Oyunu en güvenilir yerden alacaksın para vereceksin dert olmayacak oynayacaksın

Ağalar bende meraklısı değilim ama 1 oyuna 1000 TL 2000 TL verilmez
Burası siyasete doğru ilerler.Burada büyük bir sorun var açıklanamaz bir sorundur

Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d
Yüz yılın dehaaasııı helllalll olummm makinesin

Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d
Online oynamayı denesene XD

Konuyu açan değerli forum üyesi bizi enayi kendini akıllı sanıyor fakat tam tersi olması güldürdü
Aynı sorunu hergün başka olaylarda da yaşıyoruz birazcık onu hatırlattı

Aynen kardeşim enayiyiz En azından mining virüs yemiyoruz RDR2 Torrent indirmiştim zamanında Geri Satın aldım

bit torrenti kurdum baba steam epic uygulamaları otomatik silindi humble bundle hesabımı kapatım etail hesabımı sildim

Sonra aga türkçe desteği niyo yak ya almam ben diyosunuz iş kısır döngüye giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri