Neler Yeni

Steam Destek hesap çalınma vakası YARDIM!

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
hemen konuya gireyim
arkadaşlar bi 16 saat önce hesabım çalındı
zaten çalındığını oyun oynayacağım sıra anladım şifreyi değişmiş , steam guard ı kaldırmış ,eposta değişmiş
steam desteğe yazdım direk kurtarmak için
resimde göründüğü gibi steam destek bana bunu yazdı bende 2-3 güncelleme yaptım bayağı kanıt sundum
yaklaşık ne kadar sürde cevap verirler ?

ve bilgisi olan varsa hesabı geri alabilirmiyim nasıl alırım anlatabilirmi

şunuda söyleyeyim adam e-posta dan girmemiş tertemiz steam guard kod u ile girmiş ve ben antik kuntik hiç bi siteyede girmedim

Ekler

• download.png
    download.png
    54.1 KB · Hit: 131

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
2
hemen konuya gireyim
zaten çalındığını oyun oynayacağım sıra anladım şifreyi değişmiş , steam guard ı kaldırmış ,eposta değişmiş
resimde göründüğü gibi steam destek bana bunu yazdı bende 2-3 güncelleme yaptım bayağı kanıt sundum

şunuda söyleyeyim adam e-posta dan girmemiş tertemiz steam guard kod u ile girmiş ve ben antik kuntik hiç bi siteyede girmedim
2-3 güne cevap verirler

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Sizden bu steam hesabına daha önce kaydettiğiniz bir kart falan var mı diye soruyor. Eğer kayıt ettiysen onu steam desteğe yaz. Kredi kartının son 4 hanesini yazabilirsin. Zaten attığın resimde demişler her neyse bunlardan birini kanıt olarak verdiysen bir kaç güne tekrar geri cevap verirler ve alırsın.

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizden bu steam hesabına daha önce kaydettiğiniz bir kart falan var mı diye soruyor. Eğer kayıt ettiysen onu steam desteğe yaz. Kredi kartının son 4 hanesini yazabilirsin. Zaten attığın resimde demişler her neyse bunlardan birini kanıt olarak verdiysen bir kaç güne tekrar geri cevap verirler ve alırsın.
2-3 tane düzenleme yaptım fazla mesaj atmam geciktirirmi yada bakmamalarına neden olurmu ?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
2-3 tane düzenleme yaptım fazla mesaj atmam geciktirirmi yada bakmamalarına neden olurmu ?
Daha önce steam hesap kurtarma videosu izlediğimde çok fazla kanıt atınca(resim ) bakmıyolar 3-4 tane atmanız yeter gibi bir şey demişti. Tabi doğrumudur bilmem ama. Geç döndüm, kusura bakmayın bu arada.

Komando41.

80+ Silver
steam destek doğru kanıt attıysanız yardımcı olur

Davut P.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Davut Pirinç
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları , Oyun cihazları , Oyuncu aksesuarları , Telefon ve dahası .
Instagram
davutt.p
Steam
steamcommunity.com/id/davuttp
Twitter
Dp96804964
Facebook
Davut
Discord
𝔻avut P.#8098
Reddit
DavutP57
hemen konuya gireyim

Hesabın sana ait olduğunu kanıtlamak gerek son şifren e-postadaki ilk Steam mesajı vs. Ama.en önemlisi telefon numaram bu bilgileri tek mesajda sağlarsan anında dönüş alır ve hesabını kurtarırsın , birdahakine guard kurmayı ve önlem almayı unutma .

Top Bottom