Steam Destek Yardımcı Olmuyor

Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce haksız yere vac ban yemiştim. defalarca steam destek ekibine hem mail hem destek talebi olsun onlarca mesaj attım ama olumlu gelişen hiçbirşey yok.
ilk destek talebim hariç hepsine otomatik cevapla cevap veriyorlar. ilk destek talebimde de csgo ekibine iletildi,inceleniyor denmişti fakat 2 haftadır neyi inceliyorlar çok merak ettim. ben nereden sesimi duyuracağım bunlara ?

Üzgünüm fakat daha önce VAC yasağını kaldırtan birine hiç denk gelmedim.

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce haksız yere vac ban yemiştim. defalarca steam destek ekibine hem mail hem destek talebi olsun onlarca mesaj attım ama olumlu gelişen hiçbirşey yok.
ilk destek talebim hariç hepsine otomatik cevapla cevap veriyorlar. ilk destek talebimde de csgo ekibine iletildi,inceleniyor denmişti fakat 2 haftadır neyi inceliyorlar çok merak ettim. ben nereden sesimi duyuracağım bunlara ?
vac ban açılmaz çok büyük ihtimalle ilgilenmezler

Üzgünüm fakat daha önce VAC yasağını kaldırtan birine hiç denk gelmedim.
overwatch banı kaldırılıyor. çoğu arkadaşımın overwatch banı kalktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vac ban açılmaz çok büyük ihtimalle ilgilenmezler
overwatch banını insanlar attığı için yanılmalar oluyor. steam destek inceleyip haksız vac banları kaldırıyor fakat neyi inceliyorlar bu kadar anlayamadım.

vac ban sistemdir eğer oyunda bir hille açmışsan sistem direk banlar bende 15 yıllık accound var vac banlı :D

VAC ban'ı kimsenin haksız yere yiyeceğini sanmam. Haksız yere ancak overwatch ban yersiniz. Overwatch ban da kaldırılabilir zaten. Lakin VAC ban'ı haksız yemiş olsanız dahi kaldırtmanız imkansızdan farksız. Geçmiş olsun.

Salgından dolayı hazır mesaj kullanıyorlar. Zaten girdiğiniz zaman geç cevap verileceğini söylüyor.

Haksız yere kimsenin ban yediğini görmedim bugüne kadar.

Salgından dolayı hazır mesaj kullanıyorlar. Zaten girdiğiniz zaman geç cevap verileceğini söylüyor.
Ayrıca steam vac sayfasında yazıyor. Vac yasakları kimse tarafından kaldırılamaz. Sistem haksız yere verildiyse kaldırabiliyor. Steam destek ile boşa zaman kaybediyorsun.

vac ban sistemdir eğer oyunda bir hille açmışsan sistem direk banlar bende 15 yıllık accound var vac banlı :D
kesinlikle hile açmadım hatta bilgisayarımda vac sisteminin hile olarak algılayabileceği hiçbir uygulama/dosya olduğunu sanmıyorum. son maçlarımı izledim dakikası dakikasına. sanırım yaptığım dikkat çekici haraketlerden dolayı ban yemişim. mesela sisin arkasından aimimi adama 3 saniye tutmuşum . bende olsam beni reportlarım ama işte yanılıyor insan...

Ayrıca steam vac sayfasında yazıyor. Vac yasakları kimse tarafından kaldırılamaz. Sistem haksız yere verildiyse kaldırabiliyor. Steam destek ile boşa zaman kaybediyorsun.
bu kadar sert politikaları varsa bir o kadarda sağlam sistemleri olması lazım. ben aimimi şansa bala sisin arkasından adama tutunca 2 hafta banlanıyorsam o sistemde bir bokluk vardır

Haksız yere kimsenin ban yediğini görmedim bugüne kadar.
maalesef insanları banlama yetkisini nova olan 150 wini olan herkese verdikleri için yüksek rütbelilerin her haraketini hile olarak yorumlayan bir kanser kitle var. o yüzden normal bunlar

VAC ban'ı kimsenin haksız yere yiyeceğini sanmam. Haksız yere ancak overwatch ban yersiniz. Overwatch ban da kaldırılabilir zaten. Lakin VAC ban'ı haksız yemiş olsanız dahi kaldırtmanız imkansızdan farksız. Geçmiş olsun.
overwatch banı yedim ama kayıtlara vac olarak geçti ?

Geri