Neler Yeni

Steam dolandırılma sonrası hesap kurtarımı

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
İyi günler arkadaşıma steam üzerinden kendini discord yetkilisi olarak tanıtan biri gerçekten çok inandırıcı bir şekilde konuşma başlatmış gerçekten hesaplara erişimi var gibi gifler hazırlamış ve hesabındaki bir sorundan dolayı discord üzerinden iletişime devam etmiş ve guardını kaldırtıp satın alma geçmişinin sslerine kadar istemiş sonuç olarak bu kişi hesabı kendi üzerine aldı ve profilini değiştirdi
sonuca gelirsek steame mail üzerinden ulaşamıyoruz otomatik basit bir cevap yazıp yardımcı olmuyor steam üzerinden destek talebi de açamıyoruz çünkü çalınan hesapla giriş yapıp destek talebi açmamızı istiyor bu hesabı nasıl geri alabiliriz bilenler yardımcı olabilir mi
knkm beni gaben bile arsa hesabında sorun var dese öyle kasın boş ver derim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
steam db 3.5k ama geri aldığımızı düşünüyorum cevap gelir yarına
hmm umarım knkm geri alırsınız ama sizden kart bilgilerini ve daha detaylı bilgi isteyecekler buna hazır olun geri alma şansınız olabilir kart bilgilerini de göndermediyse

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Satın alım geçmişini steam ekibine ss olarak atıp, dolandırıcı kişi hesabı kolaylıkla kendi e-postasına geçirebiliyor mu?
geçiremez kredi kartı bilgilerini eksiksiz bir biçimde iletmesi gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hmm umarım knkm geri alırsınız ama sizden kart bilgilerini ve daha detaylı bilgi isteyecekler buna hazır olun geri alma şansınız olabilir kart bilgilerini de göndermediyse
yok onları göndermemiş ben aldığımızı düşünüyorum cevap gelince güncellerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ahmet
geçiremez kredi kartı bilgilerini eksiksiz bir biçimde iletmesi gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok onları göndermemiş ben aldığımızı düşünüyorum cevap gelince güncellerim
kardeşim bu adam hangi bilgileri gönderip kaptırdı hesabını peki? onu göndermedi bunu göndermedi diyorsun. Bu kadar basitse steamden hesap çalmak, kapatalım gidelim biz de hesabı.

Top Bottom