Neler Yeni

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Steamden WWE 2K23 Almayı düşünüyorum (Epicte Yoktu) İndirimde 20 Dolar. İşlem Ücreti Kesiyor mu veya Kesiyorsa ne kadar kesiyor bilgi verebilir misiniz?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,599
İsim
Kerem Çavuş
bankanın dolar kuruna göre çeker , borsanın açık olduğu iş saatleri içerisinde yaparsan da makas farkı almaz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bankanın dolar kuruna göre çeker , borsanın açık olduğu iş saatleri içerisinde yaparsan da makas farkı almaz
Dolar Olduğu için işlem ücreti kesiyor diye biliyorum
Koskoca Steam TL çekemiyor mu karttan. Aliexpress bile TL çekmeye başladı yav 😀

Steamden dolara geçiş sonrası bir şey almadım. Karttan dolar çekiyorsa bankanın dolar kuruna göre işlem yapılır. Ben TL çekiyor sanıyordum...

@Cavuskerem Ek olarak kredi kartı ile ödeme yapılırsa borç dolar olarak yazılır ödeneceği zamanki kurdan TL ye döner ek bilgi olarak vereyim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,663
İsim
misfit

Steamden dolara geçiş sonrası bir şey almadım. Karttan dolar çekiyorsa bankanın dolar kuruna göre işlem yapılır. Ben TL çekiyor sanıyordum...
Dolar çekiyor maalesef. Bankanın kuruna göre doların TL karşılığını ve işlem ücretini kesiyor hesabından.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dolar çekiyor maalesef. Bankanın kuruna göre doların TL karşılığını ve işlem ücretini kesiyor hesabından.
Birsürü yurtdışı alışverişi yaptığım için karttan dolar çekince ne olduğunu az çok biliyorum ama Steamin bunu yapması çok çok saçma olmuş. Dediğim gibi çinli Aliexpress bile dolar bazlı olsa da fiyatları TL gösterip TL çekiyor artık, steam yıllardır TL ile fiyatlama yapıyor sanal posu falan vardır hani. Bu bilgiden sonra steamden oyun alacağım varsa da almam artık...

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,599
İsim
Kerem Çavuş

@Cavuskerem Ek olarak kredi kartı ile ödeme yapılırsa borç dolar olarak yazılır ödeneceği zamanki kurdan TL ye döner ek bilgi olarak vereyim.
Onu bilmiyordum bak , zamanla aliexpress gibi tl çekmeye başlar da epic fiyatları bu şekildeyken ben de dolar geçişinden sonra steamden bir şey almadım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,663
İsim
misfit
Birsürü yurtdışı alışverişi yaptığım için karttan dolar çekince ne olduğunu az çok biliyorum ama Steamin bunu yapması çok çok saçma olmuş. Dediğim gibi çinli Aliexpress bile dolar bazlı olsa da fiyatları TL gösterip TL çekiyor artık, steam yıllardır TL ile fiyatlama yapıyor sanal posu falan vardır hani. Bu bilgiden sonra steamden oyun alacağım varsa da almam artık...
Pek umurlarında değil TR pazarı. Öyle olsa tuvaletten çıkınca elini yıkamadan sofraya oturup elleriyle yemek yiyenlerin olduğu Mena grubuna atmazlardı TR'yi.

Top Bottom